DRAGOSTE neîmpărtăşită în lumea animalelor: Pisica luată cu asalt de îmbrăţişările şi sărutările unui leneş - VIDEO

Poveştile de dragoste neîmpărtăşită au loc şi în lumea celor care nu cuvântă şi sunt cu atât mai înduioşătoare atunci când protagoniştii sunt animale care au luat cu asalt internetul prin fotografii şi videoclipuri.

8038 afișări
Imaginea articolului DRAGOSTE neîmpărtăşită în lumea animalelor: Pisica luată cu asalt de îmbrăţişările şi sărutările unui leneş - VIDEO

DRAGOSTE neîmpărtăşită în lumea animalelor: Pisica luată cu asalt de îmbrăţişările şi sărutările unui leneş

"Relaţia" nefericită din videoclipul de mai jos se desfăşoară între un leneş mai mult decât afectuos şi o pisică mai rezervată sau plictisită, care e departe de a-i răspunde cu aceeaşi pasiune.

Timp de mai mult de patru minute, leneşul nu o scapă din priviri nici din lăbuţe pe felina de lângă el, pe care o îmbrăţişează strâns şi o mângâie cu afecţiune. Mult mai puţin implicată, pisica pare mai degrabă resemnată privind dovezile sufocante de afecţiune pe care le primeşte.

Până la sfârşitul videoclipului, care în patru zile a adunat peste 320.000 de vizualizări pe YouTube, este greu să îţi dai seama dacă rămâne în strânsoarea leneşului ca să se lase iubită sau pentru că pur şi simplu nu poate scăpa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici