VIDEO Dragostea maternă depăşeşte bariera între specii. Gestul emoţionant al unei gorile faţă de o proaspătă mămică şi copilul ei

  • Videoclipul arată două mândre mămici - una umană, iar cealaltă, o gorilă, care îşi admirau unei celeilalte copii.
  • Gorila, pe nume Kiki, l-a admirat cu mult drag pe micuţul Canyon, chiar încercând să îl ia de mână.
  • Kiki şi-a ridicat şi ea bebeluşul de 7 luni în faţa geamului care le despărţea.
3542 afișări
Imaginea articolului VIDEO Dragostea maternă depăşeşte bariera între specii. Gestul emoţionant al unei gorile faţă de o proaspătă mămică şi copilul ei

Sursă foto: Twitter

Emily Austin, o vizitatoare a grădinii zoologice din Boston, a dovedit că materinitatea este într-adevăr o experienţă de legătură, potrivit unui videoclip care a ajuns viral pe internet, relatează The Independent.

Emily Austin, soţul şi bebeluşul lor Canyon în vârstă de 5 luni erau în vizită la grădina zoologică Franklin Park când au atras atenţia gorilei.

Videoclipul ilustrează două mame - una umană, iar cealaltă, o gorilă, care îşi admirau unei celeilalte copii.

„Eram fascinată.”, a declarat Emily.

„Se uita insistent în colţul peşterii şi atunci am realizat că îl privea de fapt pe Canyon”, a continuat aceasta. 

Gorila, pe nume Kiki, l-a admirat cu mult drag pe micuţul Canyon, timp de câteva minute. 

Emily a rămas şocată când Kiki şi-a ridicat propriul micuţ, un pui de 7 luni pe nume Pablo, şi l-a ţinut în faţa geamului care le despărţea.

Acestea şi-au arătat unei celeilalte copii, ca şi cum ar fi două mame care se întâlneau în orice context social. Kiki a încercat chiar să îi îl ia de mână pe Canyon. 

„Chipul ei radia iubire. Îi arăta copilului meu, bebeluşul ei”, a spus Emily.

Canyon dormea ​​pe tot parcursul momentului, însă doamna Austin intenţionează să se întoarcă la grădina zoologică pentru a-şi putea revedea noua mamă prietenă.

„Când am intrat în grădina zoologică în acea zi, nu mi-aş fi putut imagina niciodată că vom avea această experienţă”, a menţionat Emily Austin.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici