Drama de război „1917”, pe primul loc în box office-ul nord-american

Drama de război "1917: Speranţă şi moarte/ 1917", de Sam Mendes, urcă, de pe poziţia a 17-a, pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 36,5 milioane de dolari de vineri până duminică, potrivit boxofficemojo.com.

232 afișări
Imaginea articolului Drama de război „1917”, pe primul loc în box office-ul nord-american

Drama de război „1917”, pe primul loc în box office-ul nord-american

În timpul Primului Război Mondial, doi tineri soldaţi englezi primesc o misiune imposibilă. Ei trebuie să livreze un mesaj pe teritoriul inamic, care ar putea salva 1.600 de vieţi omeneşti, potrivit Cinemagia. Lungmetrajul a primit recent premiile Globul de Aur pentru cea mai bună dramă şi cea mai bună regie, precum şi Critics' Choice Award pentru cel mai bun regizor.

Liderul săptămânii trecute, a noua şi ultima parte a seriei originale "Războiul stelelor/ Star Wars", "Războiul Stelelor: Skywalker - Ascensiunea", de J. J. Abrams, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 15 milioane de dolari. Filmul pune punct poveştii familiei Skywalker, dar compania Disney plănuieşte alte producţii dedicate unor personaje "Star Wars", începând din decembrie 2022.

"Jumanji: Nivelul următor/ Jumanji: The Next Level", de Jake Kasdan, coboară şi el un loc, până pe poziţia a treia, cu încasări de 14 milioane de dolari. În filmul de acţiune "Jumanji: The Next Level / Jumanji: Nivelul următor", gaşca a revenit, dar jocul s-a schimbat. Jucătorii descoperă că nimic nu este aşa cum s-ar fi aşteptat. Trebuie să înfrunte deşerturi aride şi munţi înzăpeziţi pentru a-l salva pe unul dintre ei, dar şi pentru a reuşi să scape cu viaţă din cel mai periculos joc din lume.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane la sfârşitul săptămânii trecute este completat de "Like a Boss", de Miguel Arteta (10 milioane de dolari), "Just Mercy", de Destin Cretton (10 milioane de dolari), "Little Women", de Greta Gerwig (7,65 de milioane de dolari), "Underwater", de William Eubank (7 milioane de dolari), "Regatul de gheaţă 2/ Frozen 2", de Chris Buck şi Jennifer Lee (5,76 de milioane de dolari), "La cuţite/ Knives Out", de Rian Johnson (5,72 de milioane de dolari), "Spioni deghizaţi/ Spies in Disguise", de Nick Bruno şi Troy Quane (5,10 milioane de dolari).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici