Drama prin care a trecut Oprah Winfrey în copilărie. A rămas însărcinată în urma unui viol: ”Credeam că moartea este singura soluţie”

Celebra Oprah Winfrey a dezvăluit în cadrul unui intreviu pentru Hollywood Reporter că în copilărie a rămas însărcinată în urma unui viol, moment în care considera că ”moartea este singura soluţie”.

1008 afișări
Imaginea articolului Drama prin care a trecut Oprah Winfrey în copilărie. A rămas însărcinată în urma unui viol: ”Credeam că moartea este singura soluţie”

Drama prin care a trecut Oprah Winfrey în copilărie. A rămas însărcinată în urma unui viol: ”Credeam că moartea este singura soluţie”

Oprah este cunoscută ca fiind şefă a propriei reţele de televiziune - Oprah Winfrey Networ -  producătoare, realizatoare TV, actriţă de succes şi filantrop, însă copilăria sa a fost marcată de un eveniment dramatic, care a determinat-o să ia în considerare posibilitatea de a se sinucide.

În cadrul unui interviu pentru Hollywood Reporter, aceasta a mărturisit că a rămas însărcinată la 14 ani, fiind violată de unchiul ei, moment în care s-a gândit serios să îşi ia viaţa.

"Ajunsesem la cel mai de jos nivel",  a povestit Winfrey, făcând referire la timpul în care a locuit împreună cu mama ei în Milwaukee. "Am rămas însărcinată şi am ascuns sarcina, mi-am dorit să mă omor, am crezut că nu există altă soluţie decât să mă sinucid, pur şi simplu intenţionam să fac asta. Dacă aş fi avut acces la internet, aş fi făcut-o. "

Winfrey a mărturisit că a avut un avort spontan, pe care tatăl ei l-a numit "a doua şansă". Winfrey a spus că a luat aceste cuvinte ca pe o mantră pe parcursul întregii vieţi, şi a ajutat-o ​​să atingă nivelul de succes pe care îl are astăzi, ceea ce include şi înfiinţarea unei reţele de televiziune proprii.

"Am fost, în multe privinţe, salvată de acest lucru", a adaugat ea.

Oprah Winfrey, în vârstă de 63 de ani, este una dintre cele mai bogate şi mai influente vedete din Statele Unite. Potrivit editorilor de la revista Forbes, Oprah Winfrey are o avere de aproximativ 3 miliarde de dolari.

Oprah Winfrey, care a fost nominalizată la Oscar la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar" în 1986 pentru evoluţia sa din filmul "Culoarea purpurie/ The Color Purple", a revenit în ultimii ani în cinematografie şi s-a remarcat în 2013 cu rolul din filmul "Majordomul/ The Butler" şi în 2014 cu rolul din "Selma", un film despre Martin Luther King.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici