Drew Barrymore, amendată pentru traversarea străzii printr-un loc nepermis

Actriţa americană Drew Barrymore a fost amendată, joi, pentru că a traversat o stradă printr-un loc nepermis, atunci când artista a plecat de la cursurile de yoga pe care le urmează înre-un centru din Beverly Hills.

127 afișări
Imaginea articolului Drew Barrymore, amendată pentru traversarea străzii printr-un loc nepermis

Drew Barrymore, amendată pentru traversarea străzii printr-un loc nepermis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Drew Barrymore, în vârstă de 39 de ani, a fost oprită de un poliţist după ce a traversat strada prin acel loc nepermis din Beverly Hills. Vedeta a fost fotografiată în timp ce vorbea cu poliţistul şi părea nervoasă, informează contactmusic.com

Drew Barrymore a recunoscut recent că este foarte dezorganizată şi neatentă şi îşi doreşte să se schimbe de dragul celor două fetiţe ale sale.

"Sunt o mamă tradiţională. Nu sunt deloc organizată, adică pierd tot felul de lucruri, sunt un dezastru. Când vine vorba despre copii, nu pot să accept deloc asta din partea mea, pentru că eu cred că ei învaţă prin forţa exemplului, din modul în care eu îmi trăiesc viaţa", a declarat actriţa.

Drew Barrymore şi consultantul în artă Will Kopelman, în vârstă de 36 de ani, sunt căsătoriţi din 2012 şi au două fetiţe, Olive, născută în septembrie 2012, şi Frankie, născută în aprilie 2014.

Drew Barrymore este actriţă şi producătoare de film, ea aflându-se pentru prima oară în faţa camerelor de filmat pe când avea doar 11 luni. Barrymore a debutat în cinematografie în 1980, în filmul "Eveniment periculos/ Altered States", câştigându-şi celebritatea cu rolul din "E.T." şi devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor. Ea a ales ulterior să îşi dezvolte cariera cu roluri de comedie. După o serie de filme mai puţin cunoscute, Drew Barrymore a apărut în câteva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Îngerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" şi "Despre bărbaţi şi nu numai". A câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Grey Gardens" (2009).

Actriţa a apărut în 2014 în filmul "Din greşeală împreună / Blended", în care joacă alături de Adam Sandler, colegul său din "Nuntă cu cântec/ Wedding Singer" (1998) şi "Mereu la prima întâlnire/ 50 First Dates" (2004).

Anul trecut, actriţa şi-a lansat linia de produse cosmetice Flower Cosmetics.

Deţinătoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a apărut pe coperta revistei People în numărul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici