Ducesa Meghan, alături de regina Marii Britanii, la gala Queen's Young Leaders Awards. David Beckham, printre invitaţi. FOTO

Ducesa Meghan de Sussex a deschis, alături de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, gala Queen's Young Leaders Awards, o ceremonie la care au participat peste 250 de tineri lideri din cele 53 de ţări ale Commonwealth, potrivit closer.fr.

3013 afișări
Imaginea articolului Ducesa Meghan, alături de regina Marii Britanii, la gala Queen's Young Leaders Awards.  David Beckham, printre invitaţi. FOTO

Ducesa Meghan, alături de regina Marii Britanii, la gala Queen's Young Leaders Awards. David Beckham, printre invitaţi

Gala, prezidată de regina Elizabeth a II-a, a avut loc marţi seară.

După un weekend petrecut în Lesotho, într-o vizită umanitară privată, prinţul Harry s-a alăturat soţiei sale, ducesa Meghan, pentru gala care a avut loc la palatul Buckingham din Londra.

În urmă cu câteva săptămâni, prinţul Harry a fost numit ambasador al tinerilor din Commonwealth.

"Împreună cu soţia mea, Meghan, abia aştept să mă alătur tinerilor provenind din toate ţările Commonwealth pentru a vă asculta ideile şi a munci pentru a construi o platformă care va permite crearea de parteneriate şi colaborări", a spus prinţul Harry, în timp ce ducesa Meghan era aşezată lângă regină.

Prinţul Harry şi ducesa Meghan, care a făcut senzaţie într-o rochie roz deschis de la Prada, nu au fost singurele personalităţi invitate la gală. Dintre invitaţi a făcut parte şi fostul fotbalist britanic David Beckham, un apropiat al familiei regale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici