Ducesa Meghan, fără cetăţenie britanică, la 18 luni de la căsătoria cu prinţul Harry

Fosta actriţă americană Meghan Markle, devenită ducesă de Sussex, încă nu a obţinut cetăţenia britanică, deşi au trecut 18 luni de la căsătoria cu prinţul Harry al Marii Britanii, potrivit gala.fr.

1013 afișări
Imaginea articolului Ducesa Meghan, fără cetăţenie britanică, la 18 luni de la căsătoria cu prinţul Harry

Ducesa Meghan, fără cetăţenie britanică, la 18 luni de la căsătoria cu prinţul Harry

Potrivit legilor din regat, ducesa Meghan trebuie să aştepte încă un an până să poată obţine cetăţenia britanică.

Fostul star al serialului "Suits" a iniţiat demersurile în acest sens chiar după ce a fost anunţată logodna ei cu prinţul Harry, în toamna anului 2017, însă trebuie să se supună legilor britanice, chiar dacă între timp a devenit membru al familiei regale, potrivit Daily Mail.

În momentul în care a fost cerută de soţie, reprezentanţii palatului Kensington, reşedinţa oficială a prinţului Harry, au anunţat că Meghan nu va beneficia de tratament preferenţial.

Fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Taguri:
meghan,
cetăţenie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici