Ducesa Meghan, fotografiată zâmbitoare la plimbare cu Archie, în timp ce Harry a ajuns în Canada. De ce a fost criticată

Prinţul Harry a ajuns în Canada, unde s-a alăturat soţiei sale, ducesa Meghan de Sussex, şi fiului lor, Archie, pe care nu i-a mai văzut de la anunţul deciziei de a renunţa la rolurile de membri seniori activi ai Casei regale a Marii Britanii, relatează DailyMail.

6800 afișări
Imaginea articolului Ducesa Meghan, fotografiată zâmbitoare la plimbare cu Archie, în timp ce Harry a ajuns în Canada. De ce a fost criticată

Sursă foto: Profimedia

Prinţul a ajuns în Vancouver marţi dimineaţă, potrivit cotidianului britanic, ce a şi publicat imaginea unui bărbat care pare a fi prinţul Harry, îmbrăcat într-o geacă şi jeanşi, purtând un rucsac, în aeroportul canadian. Imagini cu prinţul sosind în Canada au fost difuzate şi de Sky News. Ducesa Meghan şi Archie locuiesc de câteva săptămâni într-o casă situată pe Insula Vancouver, în apropiere de coasta de vest canadiană. Prinţul şi-a petrecut acolo şi sărbătorile de iarnă. Prima ieşire publică a lui Meghan a fost pe 15 ianuarie, în Vancouver, unde a vizitat nişte asociaţii caritabile.

Deocamdată nu se ştie din ce îşi va câştiga existenţa cuplul princiar, cine va plăti pentru măsurile de securitate şi cum vor fi păstrate legăturile cu familia regală.

Pe de altă parte, ducesa Meghan a fost fotografiată, luni, plimbându-se cu Archie şi cei doi câini ai săi printr-o pădure. Fosta actriţă americană, care îl căra pe bebeluşul în vârstă de opt luni într-un marsupiu, zâmbea larg şi era însoţită de două gărzi de corp, în timp ce se plimba prin Horth Hill, un parc de lângă opulenta reşedinţă, în valoare de 14 milioane de dolari, pe care a închiriat-o pe insula Vancouver.

Meghan, criticată pentru modul în care îşi ducea copilul în Manduca

Ducesa Meghan nu a scăpat nici de această dată de critici. Zeci de persoane au comentat pe Twitter că Meghan îşi poartă greşit bebeluşul în marsupiu, relatează Daily Mail. Utilizatorii de social media s-au arătat miraţi de poziţia ciudată a copilului în timp ce era plimbat. ”Cineva să-i arate lui Meghan cum se foloseşte un port bebe până ca Archie să cadă din el” a comentat un critic online. ”Copilul nu pare să stea foarte confortabil” i-a dat dreptate un altul.

Titlul purtat acum de Ducesa Meghan sugerează un divorţ

Între timp palatul Buckingham lucrează la o nouă formulare a titlului purtat de Meghan Markle, relatează CNN. Presa a semnalat că formularea „Meghan, ducesa de Sussex„ sugerează o femeie divorţată pentru că aminteşte de titlurile Sarah, ducesa de York şi Diana, prinţesă de Wales, ambele divorţate.

Palatul Buckingham a anunţat, pe 18 ianuarie, faptul că prinţul Harry şi ducesa Meghan nu o vor mai reprezenta formal pe regina Elizabeth a II-a, nu vor mai folosi titulatura de „Alteţa sa regală” şi vor fi independenţi financiar.

Scopul noului acord a fost să pună capăt crizei care a izbucnit în familia regală britanică, după ce cuplul şi-a anunţat intenţia de a reduce din numărul apariţiilor oficiale în numele reginei Elizabeth a II-a şi de a petrece mai mult timp în America de Nord.

Prinţul Harry a susţinut, pe 19 ianuarie, un discurs pentru organizaţia caritabilă Sentebale şi a declarat, vizibil afectat, că rezultatul final al discuţiilor cu familia regală nu a fost acela pe care el şi soţia sa, ducesa Meghan, l-ar fi dorit.

„Noi am sperat să putem continua să o reprezentăm pe regină, ţările Commonwealth şi asociaţiile mele militare, fără fonduri publice. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil”, a spus prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

„Am acceptat acest acord ştiind că cine sunt eu cu adevărat nu se va schimba şi că voi rămâne la fel de dedicat. Dar sper că vă va ajuta să înţelegeţi faptul că a trebuit să fac un pas înapoi în schimbul unei vieţi mai liniştite”, a adăugat prinţul.

Conform noului aranjament, Harry va rămâne prinţ, iar cuplul îşi va păstra titlul de duci de Sussex, în timp ce îşi începe o nouă viaţă, departe de Marea Britanie. Prinţul Harry şi ducesa Meghan îşi vor petrece majoritatea timpului în America de Nord şi nu vor mai participa la evenimentele viitoare oficiale ale familiei regale.

Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai 2019. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici