Video DUEL SPORTIV Michelle Obama - Barack Obama: Cum se menţin în formă cei doi - FOTO, VIDEO

Prima Doamnă Michelle Obama, care a lansat de mai mulţi ani o campanie prin care îi încurajează pe copii să facă mişcare şi să mănânce sănătos, a postat recent o nouă înregistrare video menită să-i ajute pe copii şi pe părinţi să se menţină în formă, informează Daily Mail.

637 afișări

Michelle Obama a lansat în urmă cu cinci ani campania naţională "Let's Move" pentru a soluţiona problema obezităţii infantile din Statele Unite. De atunci, ea a apărut la numeroase show-uri de televiziune sau evenimente, unde a promovat mişcarea fizică, sau a postat pe Internet imagini în care apare făcând sport sau recomandând consumul de alimente sănătoase.

În noua înregistrare, Michelle Obama apare în sala de forţă, alături de antrenorul ei, Cornell McClellan, şi efectuează cinci exerciţii fizice, cu coarda, cu mingea medicinală sau lovind sacul de box, antrenorul ei sfătuindu-i pe copii cum să execute corect acele mişcări.

Înregistrarea video reprezintă un răspuns pe care Michelle îl dă provocării lansate de soţul ei, Barack Obama, după ce acesta a postat un video în care vorbeşte despre cele cinci moduri în care încearcă se se menţină activ, cu ocazia împlinirii a cinci ani de la lansarea campaniei "Let's Move".

Obama susţine că se menţine în formă alergând, alături de vicepreşedintele american Joe Biden, până în Biroul Oval de la Casa Albă, bând multă apă sau preferând întâlnirile "la pas" cu diverşi oficiali, evitând astfel să stea pe scaun.

El îi cere soţiei sale să-i arate cinci moduri în care se menţine ea în formă, iar Michelle Obama i-a trimit pe Twitter noua înregistrare video la scurt timp după provocarea lansată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici