Duelul dinozaurilor de acum 67 de milioane de ani. Scheletele a doi uriaşi în luptă au fost descoperite în SUA

  • Scheletele a doi dinozauri în luptă au fost descoperite în Statele Unite
  • Un T Rex şi un Triceratops au fost îngropaţi de o alunecare de teren
  • Cele două schelete vor fi expuse la Muzeul de Ştiinţele Naturii din Carolina de Nord
525 afișări
Imaginea articolului Duelul dinozaurilor de acum 67 de milioane de ani. Scheletele a doi uriaşi în luptă au fost descoperite în SUA

Duelul dinozaurilor de acum 67 de milioane de ani. Scheletele a doi uriaşi în luptă au fost descoperite în SUA

Ai văzut destul lupte între dinozauri în filmele din seria Jurassic Park. Dar acum ai putea să vezi pe viu un duel între un T Rex şi un Triceratops.

Două schelete încleştate în luptă au fost descoperite în Statele Unite, într-un deal din Montana. Cei doi coloşi au fost surprinşi, cel mai probabil, de o alunecare de teren acum 67 de milioane de ani.

O organizaţie non-profit americană a achiziţionat cele două exemplare şi le va dona Muzeului de Stiinţe Naturale din Carolina de Nord.

Aşa că dacă ai drum prin Raleigh, vei putea vedea încleştarea pe viaţă şi pe moarte dintre cel mai feroce prădător din era dinozaurilor şi un biet ierbivor.

  • „Ceea ce e incredibil la aceste specimene este că nu au fost expuse aerului, aşa că nu au fost erodate, au fost prinse în întregime în panta dealului unde au fost descoperite, aşa că avem toate oasele specimenelor, de la vârfurile nasurilor, până la vârfurile cozilor”, explică Lindsay Zannon,  Muzeul de Stiinţe Naturale din Carolina de Nord.

xxx

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici