După dansul mirilor, aceşti doi tineri proaspăt căsătoriţi au oprit muzica şi i-au trimis pe oaspeţi la hipermarket. Motivul este emoţionant

La scurt timp după ce şi-au unit destinele, Brad şi Jessica Bond i-au rugat pe invitaţii la nuntă să dea o fugă cu toţii la un hipermarket local.

23997 afișări
Imaginea articolului După dansul mirilor, aceşti doi tineri proaspăt căsătoriţi au oprit muzica şi i-au trimis pe oaspeţi la hipermarket. Motivul este emoţionant

După dansul mirilor, aceşti doi tineri proaspăt căsătoriţi au oprit muzica şi i-au trimis pe oaspeţi la hipermarket. Motivul este emoţionant

Cei doi miri, din Orlando, Florida, le-au cerut invitaţilor să cumpere jucării pentru a le dona unei fundaţii, numită Toys For Tots.

„La aniversarea relaţiei noastre, mergem şi facem cumpărături pentru Toys for Tots. Aşa că astăzi, în ziua nunţii noastre, vrem să începem petrecerea făcând acelaşi lucru, aşa că vă invităm pe toţi să vă alăturaţi nouă”, a anunţat mirele.

Apoi, Brad şi Jessica le-au dat invitaţilor carduri cadou în valoare de câte 10 dolari, pentru a le folosi la hipermarket. Cum era de aşteptat, mulţi dintre nuntaşi au cheltuit şi bani personali pe jucării.

Organizaţia Toys For Tots a fost fondată în 1947, de un maior din Marine Corps Reserve, după ce soţia lui a creat mai mult epăpuşi pentru copiii săraci. Ea i-a cerut să soţului să găsească o fundaţie care să le doneze, dar nu a găsit, aşa că Bill Hendricks a fondat una, cu sprijinul serviciului militar. Astăzi, Toys For Tots  distribuie 10 milioane de jucării la 7 milioane de copii, în fiecare an.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici