Dwayne "The Rock" Johnson s-a căsătorit. Fotografiile de la eveniment, publicate chiar de actor pe Instagram | FOTO

Actorul şi fostul wrestler profesionist american Dwayne "The Rock" Johnson s-a căsătorit cu iubita sa, Lauren Hashian, după o relaţie de 12 ani, potrivit dailymail.co.uk.

3135 afișări
Imaginea articolului Dwayne "The Rock" Johnson s-a căsătorit. Fotografiile de la eveniment, publicate chiar de actor pe Instagram | FOTO

Actorul Dwayne "The Rock" Johnson s-a căsătorit

Nunta a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, într-un decor romantic din Hawaii, iar imagini de la eveniment au fost publicate chiar de starul hollywoodian pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We do. August 18th, 2019. Hawaii. Pōmaikaʻi (blessed) @laurenhashianofficial❤️ @hhgarcia41📸

O postare distribuită de therock (@therock) pe

Aug 19, 2019 la 3:27 PDT

Iniţial, nunta fusese programată în primăvara anului trecut, dar a fost amânată după ce Lauren a aflat că este însărcinată.

Cei doi au doi copii împreună, Tiana, în vârstă de 15 luni, şi Jasmine Lia, în vârstă de trei ani.

Johnson, în vârstă de 47 de ani, mai are o fiică în vârstă de 18 ani, Simone, cu fosta sa soţie, Dany Garcia, cu care a fost căsătorit în perioada 1997 - 2007.

Actorul şi fostul wrestler profesionist Dwayne "The Rock" Johnson, devenit star la Hollywood, a fost desemnat de revista People "cel mai sexy bărbat în viaţă" în 2016.

Dwayne Johnson a devenit în ultimii ani unul dintre actorii care figurează pe lista celebrităţilor cu cele mai mari încasări la Hollywood, în principal graţie evoluţiei sale spectaculoase din filmele francizei "Furios şi iute". Actorul s-a remarcat şi în alte filme de succes, precum "Mumia revine/ The Mummy Returns", "Dă-te mare şi tare!/ Be Cool", "Plan de joc/ The Game Plan", "Zâna Măseluţă/ Tooth Fairy", "Călătoria 2: Insula misterioasă/ Journey 2: The Mysterious Island", "Trage tare şi te scoţi/ Pain & Gain", " G.I. Joe: Represalii/ G.I. Joe: Retaliation" şi "Hercules".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici