Dyandy Dănuţ întreţinea relaţii sexuale cu maseuzele pentru a le învăţa "meserie"

Judecătoria sectorului 1 Bucureşti arată, în motivarea hotărârii prin care a dispus arestarea preventivă a creatorului de modă Dyandy Dănuţ Pârvan, că acesta întreţinea relaţii sexuale cu maseuzele pentru a le "învăţa" şi "le iluziona" pe tinere sub promisiunea unei cariere în lumea modei.

392 afișări
Imaginea articolului Dyandy Dănuţ întreţinea relaţii sexuale cu maseuzele pentru a le învăţa "meserie"

Dyandy Dănuţ întreţinea relaţii sexuale cu maseuzele pentru a le învăţa "meserie"

Judecătoria Sectorului 1 a decis, în 13 august, arestarea preventivă pentru 29 de zile a creatorului de modă Dyandy Dănuţ Pârvan, în cazul căruia anchetatorii au stabilit că, sub acoperirea unui salon de masaj erotic, obţinea bani din proxenetism.

Instanţa arată în motivarea hotărârii că în şapte luni, Dyandy a transformat un imobil de lux dintr-o zonă centrală a oraşului, pe care îl ocupa fără forme legale într-un "stabiliment" al prostituţiei, acţionând "elaborat şi premeditat pentru atingerea scopului propus, respectiv pentru obţinerea de foloase materiale".

De asemenea, judecătorul sublinează în motivare că Dănuţ Pârvan a creat un site al clubului, a elaborat anunţuri publicitare "atractive", fapt pe care l-a recunoscut în faţa instanţe şi a supravegheat activitatea prin camere video, "pentru a deţine controlul asupra tinerelor".

"A recrutat persoanele de sex feminin, fără a avea în vedere vârsta acestora, discernământul lor, faptul că multor tinere din provincie, Bucureştiul le apare ca un oraş miraculos, fiind uşor de indus în eroare cu privire la obţinerea de venituri mari în mod facil", se precizează în hotărâre.

Mai mult, judecătorul a avut în vedere faptul că Dyandy se prezenta drept creator de modă, oferindu-le tinerelor iluzia unei cariere în lumea modei "carieră la care aspiră multe dintre acestea la vârsta adolescenţei, pentru ca, ulterior, să le introducă într-o lume promiscuă, a prostituţiei, afectându-le pe termen lung starea psihică".

Totodată, instanţa a apreciat că, fiind coordonatorul întregii reţele din acea clădire, a fost necesar ca Dyandy să fie scos din mediul în care trăia şi izolat pentru anihilarea reţelei pe care a creat-o.

Procurorii Parchetului Judecătoriei sectorului 1au început cercetările în acest dosar în baza plângerii proprietarului clădirii pe care o folosea ilegal Dyandy pentru Sexyland.

Instanţa a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă a lui Pârvan, pentru proxenetism. Soluţia poate fi contestată la Tribunalul Bucureşti.

Potrivit anchetatorilor, patru angajate ale salonului "Sexyland", administrat de Pârvan, ar fi primit de la clienţi 200 de lei pentru masaj şi 500 de lei pentru servicii sexuale. Femeile îi plăteau o parte din aceste sume lui Dyandy Dănuţ Pârvan.

În cadrul investigaţiilor privind activitatea salonului lui Pârvan, anchetatorii au identificat mai multe persoane, şi din lumea politică, frecventând acest loc, susţin surse judiciare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici