Eclipsa de soare, văzută de la Casa Albă. Preşedintele Trump nu a folosit iniţial ochelarii de protecţie | FOTO, VIDEO

În Washington DC, preşedintele Donald Trump, Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, şi fiul acestora, Barron au urmărit eclipsa totală de soare de la Casa Albă. Donald Trump a fost surprins de câteva ori, privind către cer, fără ochelarii de protecţie, scrie CNN. După ce oameni din staff-ul său l-au avertizat, preşedintele şi-a pus ochelarii speciali.

2952 afișări
Imaginea articolului Eclipsa de soare, văzută de la Casa Albă. Preşedintele Trump nu a folosit iniţial ochelarii de protecţie | FOTO, VIDEO

Eclipsa de soare de la Casa Albă. Preşedintele Trump nu a folosit iniţial ochelarii de protecţie | FOTO

În caz că Donald Trump va fi preşedinte şi când următoarea eclipsă se va produce, în 2024, ceea ce s-ar putea întâmpla, iată un articol pe care ar trebui să-l citească: "Poţi să orbeşti dacă te uiţi la eclipsa de soare fără ochelarii de protecţie?", notează CNN.

Şi membrii echipei de la Casa Albă, inclusiv fiica preşedintelui, Ivanka Trump, au ieşit în curtea Casei Albe, pentru a urmări spectaculosul fenomen.

Foto: Hepta

Astronautul italian Paolo Nespoli s-a bucurat de eclipsă de pe Staţia Spaţială Internaţională. 

 

Din poziţiile lor de "staţionare", de la aproximativ 36.000 de kilometri deasupra planetei, sateliţii meteorologici au surprins, de asemenea, imagini uimitoare.

Oraşul Carbondale s-a dovedit a fi un real magnet pentru cei care au dorit să vadă eclipsa perfectă. Aici au fost create 60.000 de locuri de parcare extra, pentru turiştii care au luat cu asalt zona.

De asemenea, parcurile naţionale au fost luate cu asalt de americani şi turişti.

Următoarea eclipsă totală de soare va avea loc în 2 iulie 2019, în zona Pacificului de Sud, în Chile şi Argentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici