Eclipsa totală de lună te poate „teleporta”. Ce au păţit admiratorii fenomenului astronomic | VIDEO

Un automobil de tip SUV a fost înghiţit de apă, în timp ce se afla parcat pe o plajă din florida. Proprietarii vehiculului erau prea distraşi de eclipsa totală a lunii pentru a-şi da seama că se află în apă.

2429 afișări
Imaginea articolului Eclipsa totală de lună te poate „teleporta”. Ce au păţit admiratorii fenomenului astronomic | VIDEO

Eclipsa totală de lună te poate „teleporta”. Ce au păţit admiratorii fenomenului astrologic | VIDEO

Proprietarii automobilului erau fascinaţi de fenomenul astronomic şi nu au realizat că maşina era înconjurată de apă. 

Departamentul de poliţie din St. Johns afirmă că ocupanţii maşinii au reuşit să iasă din vehicul la timp. Departamentul adaugă că maşina a fost „trasă” de flux luni, dar daunele nu sunt încă foarte clare.

Ocupanţii automobilului nu au fost răniţi.

Un astfel de incident a mai avut loc în aprilie 2018, atunci când maşina unui vizitator a fost înghiţită de apă în timp ce acesta încerca să lanseze o barcă pe apă. Într-un final a reuşit, dar barca i-a tras şi maşina. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici