Eclipse, o căţeluşă independentă. Modul inedit în care ajunge singură la locul de joacă | VIDEO

Eclipse este o căţeluşă neagră, metis de labrador cu mastiff, care călătoreşte singură zilnic cu autobuzul la locul de joacă pentru câini, unde petrece câteva ore apoi se reîntoarce acasă, tot cu autobuzul, potrivit Mirror.

1683 afișări
Imaginea articolului Eclipse, o căţeluşă independentă. Modul inedit în care ajunge singură la locul de joacă | VIDEO

sursa foto: Facebook Eclipse

Eclipse este independentă. Nu are nevoie de nimeni. Adorabila căţeluşă pleacă în fiecare zi din casa ei din Seattle şi ia autobuzul pentru a ajunge la parcul pentru căţei, unde vreo două ore aleargă sau îşi face prieteni.

Când termină, se îndreaptă spre staţia de autobuz ca să prindă o cursă înapoi spre casă. Ea foloseşte biletul pe care îl are prins de zgardă.

Toată povestea a început atunci când Jeff, stăpânul lui Eclipse, a dus-o într-o zi în parc şi a durat prea mult să îşi termine ţigara când a ajuns autobuzul în staţie. Nedorind să mai întârzie plimbarea, metisul de labrador şi mastiff l-a lăsat pe Jeff în urma şi a sărit în autobuz. A mers câteva staţii şi a coborât atunci când autobuzul a ajuns la parc.

Într-o postare pe Facebook care a devenit virală, fiind distribuită de 290.000 de ori, Robbie Lauren a spus că Jeff şi-a dat rapid seama că Eclipse cunoştea foarte bine drumul şi curând a a avut încredere să o lase singură, ştiind că întotdeauna se va reîntoarce două ore mai târziu.

„Toţi şoferii de autobuz o cunosc şi îi face să zâmbească. Mulţi pasageri care folosesc frecvent acea rută se bucură să o vadă zilnic şi deseori se aşează lângă ea”, a scris ea.

„Eclipse are până şi aprobarea poliţiei, atâta timp cât şoferii de autobuz sunt de acord cu această înţelegere”, a mai explicat Robbie Lauren.

Toţi şoferii de autobuz de pe acel traseu o cunosc pe Eclipse şi o iau dacă o văd că aşteaptă în staţie. Ei fac mereu o oprire la parc, chiar dacă Eclipse uită să apese pe buton pentru deschiderea uşilor.

Căţeluşa are propria pagină de Facebook, numită „Eclipse, căţeluşa din Seattle care se plimbă cu autobuzul”, şi are aproximativ 50.000 de fani care distribuie fotografiile şi poveştile despre ea.

Unul dintre internauţi a scris: „Ce fetiţă deşteaptă! O iubesc!!”. Altcineva a comentat: „Câinii sunt mai deştepţi şi mai buni ca mulţi oameni.”

O altă persoană a adăugat: „M-a făcut să zâmbesc. Cuvintele nu pot descrie ce mult iubesc asta.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici