Ed Westwick, star al serialului "Gossip Girl", anchetat pentru viol şi abuzuri sexuale | VIDEO

Actorul american Ed Westwick, star al serialului TV "Gossip Girl", este subiectul unei anchete a procuraturii din Los Angeles, după ce trei femei l-au acuzat de viol şi abuzuri sexuale, potrivit people.com.

2113 afișări
Imaginea articolului Ed Westwick, star al serialului "Gossip Girl", anchetat pentru viol şi abuzuri sexuale | VIDEO

Ed Westwick, star al serialului "Gossip Girl", anchetat pentru viol şi abuzuri sexuale | VIDEO

Faptele de care este acuzat actorul în vârstă de 30 de ani s-ar fi petrecut în 2014.

Procuratura trebuie să stabilească dacă Ed Westwick va fi sau nu pus sub acuzare pentru presupusele fapte.

Una dintre reclamante este actriţa Kristina Cohen, care, în noiembrie anul trecut, a depus o plângere la poliţie, acuzându-l pe acesta că a violat-o în 2014.

Imediat după ce Cohen a făcut public faptul că l-a reclamat la poliţie, printr-un mesaj pe Facebook, o altă fostă actriţă, Aurélie Wynn, l-a acuzat şi ea de viol pe Westwick, agresiunea având loc tot în 2014.

La câteva zile după, o a treia femeie, producătorul Rachel Eck, a declarat într-un interviu pentru Buzzfeed că Westwick i-a atins sânii în mod agresiv, pe când amândoi se aflau într-un hotel din Hollywood, în 2014.

După ce au fost făcute publice aceste informaţii, Westwick a întrerupt filmările pentru serialul BBC "White Gold" şi a fost înlocuit în distribuţia unei noi adaptări a unui roman de Agatha Christie, "Ordeal by Innocence".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici