Eddie Murphy, Arnold Schwarzenegger şi Danny DeVito vor juca în sequel-ul "Twins / Gemenii”

Actorul de comedie Eddie Murphy îl va juca pe fratele lui Arnold Schwarzenegger şi Danny DeVito în sequel-ul blockbusterului "Twins / Gemenii" din anii '80, informează revista New Musical Express.

1092 afișări
Imaginea articolului Eddie Murphy, Arnold Schwarzenegger şi Danny DeVito vor juca în sequel-ul "Twins / Gemenii”

Eddie Murphy, Arnold Schwarzenegger şi Danny DeVito în sequel-ul "Twins / Gemenii”

Comedia "Gemenii", în care memorabilul duo Schwarzenegger şi DeVito joacă improbabilii gemeni separaţi la naştere, a fost lansată în 1988. Filmul a avut un mare succes de box-office şi încasări de 216 milioane de dolari în întreaga lume.

În 2012, Universal a anunţat planurile pentru un sequel al filmului, sub titlul de "Triplets / Tripleţi". Dar de atunci nu s-a mai discutat despre proiect.

Potrivit dezvăluirilor din presă, Schwarzenegger şi DeVito au semnat deja contractele pentru sequel, iar Eddie Murphy îl va interpreta pe fratele lor înstrăinat.

Regizorul Ivan Reitman a confirmat de curând că filmul "Triplets" se află în lucru. Între anii 1980 şi 1990, Eddie Murphy era considerat o veritabilă "mină de aur" de producătorii de la Hollywood, datorită succesului comercial al unor filme precum "Profesorul trăsnit", "Trading Places" şi "Beverly Hills Cop".

Cariera sa a intrat însă într-un con de umbră în anii ce au urmat, unele dintre filmele recente ale actorului, printre care "Imagine That", "A Thousand Words" şi "Ţi-l prezint pe Dave/ Meet Dave" înregistrând un succes destul de modest.

În anul 2012, editorii revistei Forbes l-au plasat pe Eddie Murphy pe primul loc în topul vedetelor plătite exagerat la Hollywood.

Mai multe detalii aici

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici