Efecte pirotehnice şi o ploaie de spumă la concertul Rammstein, de la Rock The City 2013

Nemţii de la Rammstein au încheiat cu un spectacol incendiar, la propriu şi la figurat, ziua a doua a festivalului Rock the City, zeci de mii de rockeri asistând la o oră şi jumătate de muzică şi foc, seara sfârşindu-se cu o ploaie de spumă aruncată dintr-un tun de solistul Till Lindemann.

2678 afișări
Imaginea articolului Efecte pirotehnice şi o ploaie de spumă la concertul Rammstein, de la Rock The City 2013

Efecte pirotehnice şi o ploaie de spumă la concertul Rammstein, de la Rock The City 2013 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Festivalul Rock The City s-a încheiat, duminică seară, cu show-ul exploziv al trupei Rammstein, care a aruncat în aer scena de la Romexpo cu muzică şi efecte pirotehnice. Concertele au început duminică la 15:30, cu bucureştenii de la Psychogod, urmaţi de White Walls, din Constanţa.

Au urmat apoi americanii de la Trivium, care au urcat pe scenă imediat după ora 18:00. Trivium au interpretat atât piese vechi, cât şi de pe cel mai recent album, "Vengeance Falls".

Apoi, Bullet for My Valentine au pregătit, timp de o oră, publicul pentru nebunia care avea să înceapă. Cum era de aşteptat, atmosfera a fost încinsă de cea mai importantă formaţie a festivalului, nemţii de la Rammstein.

Punctuali, cum le stă în fire germanilor, la 21:15, conform programului, pe scenă au urcat, însoţiţi de un foc de artificii în jurul scenei Oliver "Ollie" Riedel, Christoph "Doom" Schneider, Christian "Flake" Lorenz, Paul Landers şi Richard Z. Kruspe, iar Till Lindemann, solistul trupei, a coborât de pe o platformă, îmbracat într-o haină roz, pe care a purtat-o doar în timpul primei melodii, "Ich tu dir weh".

Au urmat apoi "Wollt ihr das Bett in Flammen sehen?", "Keine Lust", "Sehnsucht", "Asche zu Asche", "Feuer frei!" şi "Mein Teil". Piesele "Ohne dich" şi "Du riechst so gut" au fost două dintre piesele de rezistenţă care au făcut publicul să cânte alături de formaţia germană.

Perdeaua de foc a fost readusă pe scenă cu piesa "Benzin". Lindermann a rămas impresionat la piesa "Du hast", când spectatorii au cântat singuri melodia, solistul Rammstein cerându-le apoi în română "din nou". Au urmat în forţă "Bück dich" şi "Ich will".

La bis, Rammstein a cântat încă trei melodii, şi anume "Mein Herz brennt", "Sonne" şi a încheiat cu "Pussy". Toate piesele au fost însoţite de efecte speciale, focul şi scânteile zburând din instrumentele cântăreţilor, dar şi din alte minunăţii pirotehnice.

Show-ul s-a încheiat cu o ploaie de spumă, aruncată dintr-un tun de către Till Lindemann, cei mai încântaţi fiind spectatorii din primele rânduri, care au beneficiat de surpriza celor de la Rammstein.

"Vă iubim şi vă mulţumim", au fost cuvintele artiştilor în limba română, înainte de a se înclina în faţa publicului şi a ieşi definitiv de pe scenă.

A doua zi a festivalului Rock The City a adus un număr de spectatori de cel puţin două ori mai mare decât în prima seară, când au fost peste 10.000 de spectatori, astfel că organizatorii au mărit spaţiul de Golden Circle şi Silver Circle, iar persoanele care au avut bilete în Normal Circle au ajuns destul de departe de scenă.

De asemenea, la cumpărarea jetoanelor, la bere şi la toalete s-au format cozi având în vedere numărul mare de participanţi. Rammstein însă a dat uitării toate inconvenientele şi a lăsat o impresie de neuitat, o seară magică pentru rockeri.

Evenimentul de la complexul Romexpo a fost organizat de Marcel Avram şi East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici