Efectele bătăii dintre Chris Brown şi Drake continuă. Tony Parker cere despăgubiri de 20 de milioane de dolari

Baschetbalistul Tony Parker solicită despăgubiri de 20 de milioane de dolari unui club din New York, în care a fost rănit la ochi în timpul unei bătăi între rapperii Chris Brown şi Drake.

339 afișări
Imaginea articolului Efectele bătăii dintre Chris Brown şi Drake continuă. Tony Parker cere despăgubiri de 20 de milioane de dolari

Efectele bătăii dintre Chris Brown şi Drake continuă. Tony Parker cere despăgubiri de 20 de milioane de dolari (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Parker le reproşează proprietarilor clubului respectiv, W.i.P. (Work in Progress), că au dat dovadă de neglijenţă permiţând ca anturajele lui Drake şi Brown să se afle în incintă în acelaşi timp, ştiind că tensiunile dintre cei doi artişti sunt foarte mari, informează cotidianul New York Post.

În plus, clubul a permis "să se încingă lucrurile", servind alcool celor două grupuri, conform avocatului lui Tony Parker, David Jaroslawicz.

Săptămâna trecută, în noaptea de miercuri spre joi, Chris Brown, fostul iubit al cântăreţei Rihanna, s-a bătut într-un club din New York cu rapperul Drake, despre care presa americană afirmă că este actualul iubit al artistei. Tony Parker a fost rănit în timpul incidentului de mai multe cioburi.

La revenirea în Franţa, vinerea trecută, Parker a explicat că stătea liniştit alături de prietenii săi, în momentul izbucnirii scandalului. "Au început să arunce cu sticle peste tot. Am încercat să îmi protejez prietena şi am fost lovit eu. Eu şi Cut Killer (DJ francez, prieten al baschetbalistului) aveam tricourile însângerate. Am afectată corneea. Nu pot să fac nimic timp de şapte zile. Port o lentilă terapeutică şi folosesc picături", a spus atunci Tony Parker.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici