Elena Udrea vorbeşte despre viaţa de după divorţ, marţi, la "Poveştiri adevărate", pe Acasă

Elena Udrea vorbeşte în emisiunea "Poveştiri adevărate" difuzată marţi, de la ora 16.30, pe postul Acasă, despre viaţa sa de după divorţ, într-un interviu realizat la malul mării de Ioana Maria Moldovan, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

305 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea vorbeşte despre viaţa de după divorţ, marţi, la "Poveştiri adevărate", pe Acasă

Elena Udrea (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Elena Udrea i-a dezvăluit Ioanei Maria Moldovan că a ţinut multe diete pentru a slăbi, însă, cu ajutorul unui nutriţionist, a ajuns într-un timp record la greutatea pe care o avea la vârsta de 25 de ani.

"Cât timp am fost ministru, m-am ferit să apar în costum de baie. Acum, sunt deputat, fac plajă şi mă bucur de soare ca orice om", spune Elena Udrea.

Elena Udrea se consideră o femeie obişnuită, care a trăit într-o familie simplă. "Eu am avut o copilărie modestă, am trăit într-un cartier muncitoresc din Buzău şi visam să devin medic militar sau spion".

De la 16.30, la "Poveştiri adevărate", Elena Udrea vorbeşte pe larg despre viaţa de după divorţ, despre tratamentele de înfrumuseţare, despre garderoba şi stilul vestimentar ale unei femei independente, despre greşelile din trecut, despre regrete, dar şi despre schimbările pe care plănuieşte să le facă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici