Elizabeth Banks sugerează că bărbaţii sunt de vină pentru că filmul ”Îngerii lui Charlie” este un eşec de box office

Actriţa Elizabeth Banks a declanşat o adevărată dezbatere online după ce a sugerat că bărbaţii sunt de vină pentru că filmul ei, un reboot al francizei ”Îngerii lui Charlie” nu are succes de box office, relatează Fox News.

2583 afișări
Imaginea articolului Elizabeth Banks sugerează că bărbaţii sunt de vină pentru că filmul ”Îngerii lui Charlie” este un eşec de box office

Elizabeth Banks crede că bărbaţii sunt de vină pentru că filmul ”Îngerii lui Charlie” este un eşec de box office

Filmul "Îngerii lui Charlie/ Charlie's Angels", regizat de Elizabeth Banks, a fost catalogat drept un eşec de box office.  Lungmetrajul în care îngerii sunt interpretaţi de  Kristen Stewart, Naomi Scott şi Ella Balinska a avut încasări slabe la debut în box office-ul american.

Întrebată care ar fi cauzele, Elizabeth Banks, care a semnat şi scenariul, a lăsat de înţeles pentru publicaţia Herald Sun că de vină pentru încasările slabe este o formă de sexism din partea unui public de cinefili dominat de bărbaţi.

”Oamenii trebuie să cumpere bilete la acest film. Filmul acesta trebuie să facă bani. Dacă nu face bani reîntăreşte la Hollywood stereotipul că bărbaţii nu se duc să vadă filme de acţiune cu femei” a spus Elizabeth Banks care a fost imediat taxată online, mulţi atrăgându-i atenţia că un film ca Wonder Woman a strâns încasări de peste 800 de milioane de dolari. 

Alţii au remarcat că regizoarea de la cârma producţiei nu spune nimic de faptul că filmul are pe site-ul imdb.com o notă de 4,1 stele din 10 iar pe site-ul agregator de recenzii ale criticilor de film are un scor de doar 68%, cu 58 de recenzii negative şi 80 pozitive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici