Ellen DeGeneres, Johnny Depp şi filmul "Furios şi iute 7", premiaţi la gala People's Choice 2016 - VIDEO

Filmul "Furios şi iute 7", prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres şi actorul Johnny Depp sunt marii câştigători ai galei People's Choice Awards, organizată miercuri seară, la Los Angeles, care a inclus şi un moment ce a semănat cu incidentul generat de Kanye West la MTV Video Music în 2009.

409 afișări
Imaginea articolului Ellen DeGeneres, Johnny Depp şi filmul "Furios şi iute 7", premiaţi la gala People's Choice 2016 - VIDEO

Ellen DeGeneres, Johnny Depp şi filmul "Furios şi iute 7", premiaţi la gala People's Choice 2016 - VIDEO

Potrivit Reuters, în timp ce echipa de la "The Talk" primea trofeul pentru cel mai bun prezentator al unui talk-show TV difuzat în timpul zilei, un tânăr care purta o jachetă roşie de motociclist a urcat pe scenă, părând că voia să vorbească şi el la microfon, în pofida eforturilor depuse de Sheryl Underwood de a-l face să coboare de pe scenă.

Sharon Osbourne, coprezentatoare a emisiunii "The Talk", l-a lovit în spate pe acel tânăr, oprindu-l din acţiune, înainte de a fi preluat de agenţii de securitate care au venit în ajutorul soţiei rockerului Ozzy Osbourne, la solicitarea lui Underwood. Apoi, prezentatoarele talk show-ului au râs împreună, pe scenă, de acest incident.

Momentul a semănat dintr-un anumit punct de vedere cu incidentul generat de Kanye West la gala MTV Video Music Awards din 2009, când rapperul american a urcat pe scenă, a întrerupt discursul prin care Taylor Swift mulţumea organizatorilor pentru primirea unui premiu, a smuls microfonul din mâna tinerei artiste şi a declarat că acel trofeu ar fi trebuit să revină cântăreţei Beyonce.

Restul ceremoniei de decernare a premiilor People's Choice, ce marchează debutul sezonului principalelor premii de la Hollywood, care se va încheia cu gala de decernare a premiilor Oscar, pe 28 februarie, s-a derulat fără alte incidente.

Prezentatorea de talk show Ellen DeGeneres a primit un premiu umanitar pentru activităţile ei filantropice, orientate către bunăstarea copiilor, conservarea mediului, drepturile animalelor şi chestiuni medicale.

Actorul Vin Diesel a susţinut un discurs plin de emoţie în momentul acceptării trofeului aferent categoriei "filmul preferat" pentru cel de-al şaptelea opus din franciza "Furios şi iute", vorbind despre dificultatea de a-şi relua cariera după moartea colegului său Paul Walker.

Johnne Depp, desemnat "actorul preferat într-un film dramatic", a spus spectatorilor prezenţi la eveniment că a avut parte de "o carieră foarte bizară pentru un actor". Depp, care a suferit mai multe eşecuri de box office după ce a început să joace în franciza "Piraţii din Caraibe", s-a adresat în special fanilor săi: "Vă mulţumesc şi apreciez foarte mult faptul că mi-aţi rămas alături".

Dakota Johnson, interpreta rolului principal feminin din filmul "50 Shades of Grey", a fost desemnată "actriţa preferată dintr-un film dramatic".

Printre ceilalţi căştigători ai galei de duminică seară s-au aflat Sandra Bullock ("actriţa de film preferată"), Channing Tatum ("actorul de film preferat), "The Big Bang Theory" ("serialul TV de comedie preferat") şi "Grey's Anatomy" ("serialul TV dramatic preferat").

Cea de-a 42-a ediţie a galei People's Choice Awards a avut loc la Microsoft Theatre din Los Angeles şi a fost prezentată de Jane Lynch.

Premiile People's Choice sunt acordate pe baza voturilor fanilor şi sunt împărţite pe categorii, de la cinema la televiziune şi muzică. Gala a fost transmisă în direct de televiziunea CBS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici