Elton John, pregătit să îşi spună povestea "cu propriile sale cuvinte". Dezvăluirile, oferite chiar de artist | VIDEO

Cântăreţul britanic Elton John, care, anul trecut, şi-a anunţat turneul de adio, a declarat că va lansa "prima şi ultima carte despre viaţa sa" în toamna acestui an, potrivit nme.com.

171 afișări
Imaginea articolului Elton John, pregătit să îşi spună povestea "cu propriile sale cuvinte". Dezvăluirile, oferite chiar de artist | VIDEO

Elton John îşi va lansa autobiografia, menită să ofere "adevărul despre viaţa sa", în toamnă

Artistul britanic a făcut anunţul printr-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare online Twitter. El a afirmat că viaţa sa "a fost ca o cursă într-un montagne russe" şi că, în prezent, el este pregătit să îşi spună povestea "cu propriile sale cuvinte". Vestea a fost însoţită de un clip video, în care Elton John apare în librăria sa favorită, John Sandoe, din cartierul Chelsea, Londra.

Elton John şi-a exprimat entuziasmul cu privire la apariţia cărţii, sugerând că "acesta va fi adevărul", dar şi că " prea multe cărţi scrise despre el nu au fost chiar autentice". El a încheiat afirmând că "abia aşteaptă să vadă ce are de spus publicul despre viaţa lui".

Muzicianul britanic a dat de înţeles că lucrează la o autobiografie încă din 2017. Atunci, el a afirmat că nu este o persoană "cu predispoziţie spre nostalgie" şi că, deşi i s-a imputat faptul că acordă atenţie "doar concertelor sau proiectelor creative următoare", el a fost surprins de "cât de catartic a fost pentru el procesul de a-şi scrie memoriile" şi că şi-a dat seama "ce privilegiu extrem a avut de a trăi o viaţă nebunească".

Cartea nu are încă un titlu, dar este aşteptată să apară în octombrie. Ea va fi publicată de editura Macmillan's Henry Holt & Co, care l-a descris pe Elton John drept " o legendă recompensată cu multe premii Grammy şi un superstar excentric", dar şi "cel mai longeviv cântăreţ şi compozitor din toate timpurile".

În ianuarie 2018, Elton John a anunţat că va susţine un "ultim" turneu, de trei ani şi care a debutat deja în urmă cu câteva luni, după care se va consacra educaţiei celor doi copii ai săi.

Starul în vârstă de 71 de ani a explicat că nu pune capăt carierei de muzician, care a început în urmă cu mai mult de 50 de ani, şi că va continua să producă muzică.

Într-o carieră de cinci decenii, Elton John, în vârstă de 70 de ani, recompensat cu cinci premii Grammy, a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii '70, cu şapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite şi şase single-uri No. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock'n'roll.

El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA, după sfârşitul anilor '80. A fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic în 1998.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici