"Dansez pentru tine", urmărită de circa 2,5 milioane de telespectatori - GALERIE FOTO

Emisiunea "Dansez pentru tine", difuzată vineri seară, la Pro Tv, a fost lider de audienţă, aproape 2,5 milioane de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României urmărind ieşirea din competiţie a lui Radu Vâlcan şi momentul în care Andreea Mantea a aflat că va fi din nou la duel.

45 afișări
Imaginea articolului "Dansez pentru tine", urmărită de circa 2,5 milioane de telespectatori - GALERIE FOTO

Emisiunea "Dansez pentru tine", urmărită de circa 2,5 milioane de telespectatori (Imagine: Pro Tv)

Emoţiile, duelul palpitant, suprizele plăcute pregătite pentru perechile aflate la un pas de eliminare, spectacolul complet, totul a făcut ca timp de patru ore şi jumătate, cât a durat "Dansez pentru tine", Pro Tv să fie cel mai urmărit post de televiziune atât pe întreg publicul din mediul urban, cât şi pe cel comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din mediul urban, informează postul TV.

În intervalul orar 20.30 - 0.57, Pro Tv a fost vineri lider detaşat de audienţă cu o medie pe întreg publicul din mediul urban de 8,6 rating şi 21,5 procente din cota de piaţă, în timp ce Realitatea Tv s-a situat pe locul al doilea cu o medie de 4,3 rating şi 10,8 cotă de piaţă, iar Antena 1 pe locul al patrulea cu 3,2 rating şi 8,1 cotă de piaţă.

Şi pe publicul comercial, Pro Tv a fost cel mai urmărit post de televiziune în intervalul în care a fost difuzată emisiunea "Dansez pentru tine", cu o medie de 8,5 rating şi 24,6 procente din cota de piaţă, faţă de Antena 1 care a avut doar 3,6 puncte de rating şi 10,4 procente din cota de piaţă.

În minutul de aur al emisiunii, 22.21, Pro Tv a înregistrat 12,3 puncte de rating şi 26,7 procente din cota de piaţă şi a fost urmărit de aproape 2,5 milioane de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici