Emma Bunton susţine că Victoria Beckam încurajează reînfiinţarea trupei Spice Girls - VIDEO

Cântăraeţa Emma Bunton a declarat într-un interviu că Victoria Beckam, fosta sa colegă de trupă, încurajează reînfiinţarea trupei Spice Girls, chiar dacă aceasta nu va mai face parte din formaţie, informează contactmusic.com.

387 afișări
Imaginea articolului Emma Bunton susţine că Victoria Beckam încurajează reînfiinţarea trupei Spice Girls - VIDEO

Emma Bunton susţine că Victoria Beckam încurajează reînfiinţarea trupei Spice Girls

Emma Bunton a răspuns pozitiv invitaţiei la emisiunea "This Morning", unde cântăreaţa a dezvăluit faptul că Victoria Beckam, fosta componentă Spice Girls, susţine reuniunea trupei chiar şi fără să mai facă parte din componenţa acesteia, deşi e posibil ca la un moment dat să îşi schimbe părearea în privinţa implicării.

Prin declaraţia sa despre opinia Victoriei, Emma a reuşit să stârnească, într-adevăr, atenţia fanilor asupra a ceea ce urmează să facă pe plan muzical, împreună cu celelalte trei colege de trupă.

Miercuri, 24 august, Emma a mărturisit că a avut o discuţie cu Victoria în privinţa reînfiinţării trupei, chiar la petrecerea organizată de ziua lui David Beckam, soţul actualei creatoare de modă.

Emma a dezvăluit că a insistat ca Victoria să se întoarcă şi ea în grup. După cum mărturiseşte Emma, aceasta a refuzat oferta, concentrându-se pe noua ei carieră, dar în acelaşi timp, a spus că există şanse ca la un moment dat să îşi schimbe părerea în privinţa acestui aspect şi să revină în trupă.

"Ne-a urat succes pentru o lungă perioadă de timp", i-a declarat Emma lui Eamonn Holmes şi lui Ruth Langsford, gazdele emisiunii.

"Am vorbit cu ea la petrecerea organizată de ziua lui David şi mi-a spus că eu trebuie să fac asta. Poate că se va răzgândi şi va reveni şi ea, obişnuieşte să facă asta, aşa că cine ştie?", a declarat Emma.

Anul 2016 marchează a 20-a aniversare de la debutul trupei Spice Girls, iar zvonurile despre o reuniune au apărut în presă încă de la începutul anului.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power".

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes. Membrele grupului au avut o apariţie spectaculoasă în vara anului 2012, când au cântat din nou împreună după mulţi ani, la ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici