Erdogan, invitat de onoare la nunta lui Mesut Ozil. Vedeta de la Arsenal s-a căsătorit cu o fostă Miss Turcia, pe malul Bosforului | VIDEO

Recep Tayyip Erdogan, a participat la nunta fotbalistului german, Mesut Ozil, vineri. Preşedintele turc a ţinut chiar şi un scurt discurs. Mijlocaşul de 30 de ani, Arsenal, s-a căsătorit cu o fostă Miss Turcia, Amine Gulse, la un hotel de lux de pe malul Bosforului, informează BBC.

7143 afișări
Imaginea articolului Erdogan, invitat de onoare la nunta lui Mesut Ozil. Vedeta de la Arsenal s-a căsătorit cu o fostă Miss Turcia, pe malul Bosforului | VIDEO

Erdogan, discurs la nunta unui fobalist celebru

Mesut Ozil a anunţat, în luna martie, că i-a cerut lui Erdogan să-i fie invitat de onoare, ca prim cavaler de onoare, iar decizia sa a provocat un nou va de critici în Germania, ţara sa natală.

Potrivit BBC, Helge Braun, şeful biroului cancelarului Angela Merkel, a declarat atunci, pentru ziarul Bild, că "este trist" ca Ozil să facă o astfel de alegere, având în vedere reacţia la întâlnirea cu preşedintele turc de anul trecut.

Ozil, care are rădăcini din Turcia, a făcut furori când s-a fotografiat cu dl Erdogan înainte de Cupa Mondială de anul trecut. Apoi a renunţat la fotbalul internaţional, criticând "rasismul şi lipsa de respect" pe care a experimentat-o după apariţia fotografiilor în Germania.

Erdogan participă destul de des la căsătoriile celebrităţilor din Turcia, în special în timpul campaniilor electorale.

Participarea sa la nunta lui Ozil are loc chiar înaintea reluării alegerilor din Istanbul. Rezultatul anterior, l-a care candidatul AKP a fost înfrânt, a fost anulat, aducând administraţiei de la Ankara critici internaţionale .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici