Erika Eleniak şi-a lansat, în Capitală, o carte pentru copii

Actriţa americană Erika Eleniak, cunoscută pentru rolul din serialul TV "Baywatch", şi-a lansat, vineri, la Bucureşti cartea pentru copii "What do you do if you lose your Lalabaloo", urmând ca banii strânşi din vânzarea acestui volum să fie folosiţi pentru ajutorarea micuţilor din întreaga lume.

275 afișări
Imaginea articolului Erika Eleniak şi-a lansat, în Capitală, o carte pentru copii

Erika Eleniak şi-a lansat, în Capitală, o carte pentru copii (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Această carte este scrisă din inimă. A fost scrisă pentru a înveseli copiii, nu doar copii cu nevoi, ci şi copii bolnavi, care nu au foarte multe în viaţa lor, este o carte pentru copii de toate vârstele. (...) «Lalabaloo» este lumina care străluceşte înăuntrul tău", a spus aceasta în conferinţa de presă organizată vineri, cu prilejul lansării unui nou brand de haine.

De asemenea, Erika Eleniak a spus că îi pare rău că nu dispune de mai mult timp pentru a merge să viziteze zona Transilvaniei. "Aş fi vrut să văd Castelul lui Vlad (Castelul Bran, n.r.)", a mai spus aceasta.

Actriţa americană Erika Eleniak, cunoscută datorită rolurilor din "Baywatch" şi "E.T.", dar şi graţie apariţiilor de pe coperta revistei Playboy, a sosit joi în România, pentru a lua parte, în calitate de invitat special, la o petrecere "Baywatch", care va avea loc vineri, în clubul Le Gaga din Mamaia.

De asemenea, artista va promova gala Superkombat World Grand Prix, programată pe 2 august pe litoral, evenimentul, în care duelul principal este cel dintre Cătălin Moroşanu şi grecul Giannis Stoforidis, urmând să fie transmis în direct în 90 de ţări de pe cinci continente.

După ce a devenit cunoscută interpretând-o pe Shauni McClain în serialul TV "Baywatch", alături de David Hasselhof, Erika Eleniak se află în premieră în România şi, în cele patru zile pe care le va petrece aici, şi-a propus să cunoască tradiţiile autohtone. Astfel, vedeta a cerut să meargă la un restaurant bio din Capitală.

Fotomodelul şi actriţa americana Erika Eleniak s-a născut la 29 septembrie 1969, în Glendale, California. De la 10 ani a făcut modelling şi a prezentat îmbrăcăminte pentru copii. În 1982 a apărut în filmul "ET: The Extra-Terrestrial". În 1989 a pozat pentru revista Playboy.

A debutat în televiziune în 1987, cu rolul Samanthei din serialul "Silver Spoons", în 1988 a apărut pe marele ecran în "Picătura/ The Blob", cu rolul lui Vicki De Soto. Au urmat serialele "Daughter of the Streets" (1990), "Casa plină/ Full House" (1990), " Salvamarii/ Baywatch" (1989-1990), iar în 1992 a fost distribuită în filmul "Sechestraţi în larg/ Under Siege".

Printre filmele de lungmetraj în care a jucat se număra şi "Supraveghetorii/ Chasers" (1994), "Fata şi cadillacul roşu/ Girl in the Cadillac" (1995), "A Pyromaniac's Love Story" (1995), "Bordelul vampirilor/ Bordello of Blood" (1996), "Proiectul Pandora/ The Pandora Project" (1998), "Călătorie finală/ Final Voyage" (1999), "Frumuseţe dezlăntuită/ The Opponent" (2000), "Vegas, City of Dreams" (2001), "Trădarea/ Betrayal" (2003), "Bibliotecarii/ The Librarians" (2003), "Fugarele/ Caught in the Headlights" (2005), "Capcana suspiciunilor/ Fatal Reunion" (2005) şi "Changing Hands" (2010).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici