Eroi sovietici, într-o expoziţie la Sankt Petersburg - GALERIE FOTO

Muzeul de Istorie politică a Rusiei găzduieşte expoziţia „Omul şi Puterea în Rusia în secolele XIX - XXI”, obiectele prezentate amintind de relaţia cetăţeanului cu statul în momente marcante ale istoriei acestei ţări.

811 afișări
Imaginea articolului Eroi sovietici, într-o expoziţie la Sankt Petersburg - GALERIE FOTO

Eroi sovietici, într-o expoziţie la Sankt Petersburg- FOTO (Imagine: HEPTA)

Schimbarea sistemelor politice, războaie, revoluţii şi reforme, perioade de liberalizare sau dictatură sunt reprezentate în diferitele secţiuni ale expoziţiei „Omul şi Puterea în Rusia în secolele XIX - XXI”, care poate fi vizitată, la Sankt Petersburg, până în ultima zi a acestui an.

VEZI GALERIA FOTO COMPLETĂ

Exponatele sunt martorii modelării istoriei ruse de către cei care luau decizii şi de către oamenii simpli.

Fiecare vizitator îşi poate crea propria imagine asupra istoriei politice a Rusiei, evenimentele fiind evaluate din perspective diferite.

Expoziţia prezintă eroi şi evenimente din secolul XIX şi începutul secolului XX, din perioada sovietică, post-sovietică, precum şi realităţile politice moderne.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici