Video Eroii există şi în realitate, iar poliţistul din imagini reprezintă exemplul perfect - VIDEO

Un poliţist a salvat viaţa unui băieţel de trei ani, după ce micuţul a suferit o criză şi a încetat să respire, momentul fiind capturat de camera de filmat care se afla pe bordul maşinii de poliţie, scrie Daily Mail.

742 afișări

Un cuplu din Texas a trăit clipe de coşmar atunci când copilul lor, un băieţel de 3 ani, a suferit o criză şi a încetat să respire. Aceştia au sunat imediat la numărul pentru apeluri de urgenţe, iar ofiţerul care a ajuns la faţa locului - un restaurant KFC - a început să-i aplice micuţului tehnica de resuscitare cardio-pulmonară (RCP), reuşind să îl salveze.

Incidentul s-a petrecut în faţa unui restaurant KFC, în Granbury, în jurul orei locale 19:00, pe 12 octombrie. Ofiţerul Chase Miller scana canalele EMS când a auzit informarea despre micuţul care a încetat să respire. Miller s-a grăbit să ajungă la faţa locului, după cum poate fi observat în filmare, şi imediat a început manevrele de resuscitare.

Băieţelul, Brayden Geis, a leşinat în faţa restaurantului.

Poliţistul a declarat pentru Fox 4: "Avea pulsul accelarat. Inima îi bătea, dar nu respira. Buzele erau albastre, aşa că am început compresiile toracice".

Imaginile capturate îl înfăţişează pe ofiţer încercând frenetic să-l readucă la viaţă pe micuţ, în timp ce părinţii urmăresc scena paralizaţi de frică. La scurt timp, acesta îl cheamă în ajutor pe tatăl copilului, iar după ce îl asistă pe ofiţer, micuţul începe să respire.

"Niciodată nu am visat că voi salva viaţa cuiva. Sunt recunoscător, binecuvântat şi foarte uşurat că micuţul este bine acum", a conchis Miller.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici