Eros Ramazzotti divorţează a doua oară

Cântăreţul italian Eros Ramazzotti şi soţia sa, Marica Pellegrinelli, divorţează pe cale amiabilă, după un mariaj care a durat cinci ani, potrivit journaldesfemmes.fr.

231 afișări
Imaginea articolului Eros Ramazzotti divorţează a doua oară

Eros Ramazzotti divorţează a doua oară

Artistul în vârstă de 55 de ani şi Pellegrinelli , în vârstă de 31 de ani, s-au căsătorit pe 6 iunie 2014, la Milano, după o relaţie de cinci ani.

Potrivit presei italiene, cei doi, care au doi copii împreună, pe Raffaela, în vârstă de 7 ani, şi pe Gabrio, în vârstă de 4 ani, divorţează pe cale amiabilă. "Dragostea s-a schimbat, dar nu şi respectul unuia faţă de celălalt", se arată într-un comunicat al fostului cuplu.

Ramazzotti a mai fost căsătorit, între anii 1998 şi 2001, cu actriţa elveţiană Michelle Hunziker, cu care are o fiică în vârstă de 22 de ani, Aurora.

Eros Ramazzotti este unul dintre cei mai celebri cântăreţi italieni. După ce a câştigat, în 1984, concursul de la Sanremo, la categoria debutanţi, şi-a lansat primul său album, "Cuori Agitati", atât în italiană, cât şi în spaniolă. Single-ul "Una Storia Importante" a vândut milioane de copii în Franţa şi a devenit un hit în restul Europei, iar Eros Ramazzotti a ajuns să fie cunoscut pe plan internaţional. În vara anului 1995, a luat parte la Festivalul European Estival de Muzică, împreună cu Rod Stewart, Elton John şi Joe Cocker. Apoi, în 1996, a lansat "Dove c'e Musica", un succes incredibil - şapte milioane de discuri vândute la nivel mondial. În 2007, albumul "E2" a ajuns bestseller atât în Italia, cât şi la nivel internaţional. Cel mai recent album al său este "Vita ce n'è", lansat anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici