Eugen Istodor, editorialist Mediafax: Curajul ProSport de a sparge gheaţa

ProSport PRIMA IEŞIRE, sâmbătă, 28 ianuarie, de la 11:00, în Parcul Herăstrău. "Fie gheaţa cât de grea, tot mai bine e în şa. Leneveşti ce leneveşti în pat, tot mai bine-i la alergat"

1103 afișări
Imaginea articolului Eugen Istodor, editorialist Mediafax: Curajul ProSport de a sparge gheaţa

Eugen Istodor: Curajul ProSport de a sparge gheaţa

De ce nu ai merge în Parcul Herăstrău, de la ora 11:00, la o repriză de alergat? De ce nu? Astăzi nu se mai preferă singurătatea alergătorului de cursă lungă, ci compania selectă, prietenia făcută uite aşa, în pas de alergare. Şi, ai experienţă!

Este frig şi sâmbătă şi ai forţa de a te pune în mişcare, de a-ţi depăşi limitele. În pas de alergare, afli lucruri care o să te inspire în carieră şi viaţă exact de unde trebuie, de la campioanele olimpice ale României de la Rio de Janeiro. Cu un selfie, nu-i aşa că este de neuitat? Asta este experienţă totală.

Libertatea este totală! ”Şi da! Poţi să vii cu Pegasul din copilărie sau chiar cu o bicicletă BMW! Sunt acceptate şi trotinetele... Şi cei mai buni prieteni. Fie că sunt bichoni maltezi, dog german sau dalmaţian.”

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici