Eva Longoria s-a despărţit pentru a doua oară de Eduardo Cruz

Actriţa americană Eva Longoria şi Eduardo Cruz, fratele actriţei spaniole Penelope Cruz, s-au despărţit pentru a doua oară, punând astfel capăt unei relaţii care a durat în total 16 luni.

430 afișări
Imaginea articolului Eva Longoria s-a despărţit pentru a doua oară de Eduardo Cruz

Eva Longoria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Despărţirea celor doi s-a produs la doar câteva săptămâni după vacanţa romantică petrecută în oraşul spaniol Sevilla, informează dailymail.co.uk.

Eva Longoria, în vârstă de 37 de ani, şi Eduardo Cruz, în vârstă de 27 de ani, au început să se afişeze împreună în public în februarie 2011, la o lună după finalizarea divorţului actriţei de jucătorul de baschet Tony Parker. Eva Longoria a divorţat de Tony Parker din cauza infidelităţii dovedite a acestuia, după o căsnicie care a durat patru ani.

Longoria şi Cruz s-au despărţit prima dată în martie, dar s-au împăcat la scurt timp după aceea.

Eva Longoria a dezvăluit într-un interviu recent că va porni "într-o nouă călătorie în viaţă", după încheierea serialului de televiziune "Neveste disperate", în care a interpretat personajul Gabrielle Solis.

"Este trist că s-a încheiat, dar în acelaşi timp sunt încântată să întorc pagina şi să pornesc într-o nouă călătorie în cariera şi în viaţa mea. «Neveste disperate» era un serial care îţi consuma toate resursele de energie. Se filma pe parcursul întregului an. Trebuia să stai mereu în Los Angeles, nu aveai timp pentru a călători, nu aveai timp să joci în filme, nu aveai timp să faci nimic altceva. Acum mă simt liberă ca o pasăre", a explicat actriţa americană.

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Desperate Housewives/ Neveste disperate". Cel mai recent rol de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când actriţa americană a jucat în comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici