Eva Longoria vrea să îşi construiască propriul imperiu în domeniul fitnessului

Actriţa americană Eva Longoria, una dintre protagonistele serialului "Neveste disperate", vrea să îşi construiască propriul "imperiu" în domeniul fitnessului, cu ajutorul unei colecţii de DVD-uri despre dietă şi exerciţii fizice care se adresează femeilor hispanice.

180 afișări
Imaginea articolului Eva Longoria vrea să îşi construiască propriul imperiu în domeniul fitnessului

Eva Longoria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta americană s-a concentrat în ultimii ani pe producţia altor seriale TV şi pe lansarea propriului lanţ de restaurante cu specific mexican, relatează contactmusic.com.

"Eva a remarcat faptul că există o lipsă majoră de resurse din domeniul sănătăţii pentru femeile hispanice. Vrea să lucreze cu chef-ii de la restaurantul ei, Beso, pentru a produce o serie de înregistrări video despre diete şi nutriţie, alături de o colecţie de DVD-uri cu exerciţii fizice în genul celor lansate de Jane Fonda", a dezvăluit o sursă din anturajul celebrei actriţe.

Potrivit aceleiaşi surse, Eva Longoria ar fi iniţiat deja negocieri cu mai multe companii care ar putea să o ajute să se lanseze în domeniul fitnessului.

"Netflix intenţionează deja să o susţină. Eva consideră că acest proiect ar putea deveni o adevărată fabrică de bani", a adăugat aceeaşi sursă pentru ediţia americană a revistei OK!.

Eva Longoria a obţinut, în 2013, o diplomă de masterat la California State University din Northridge, unde a studiat istoria populaţiei americane de origine latină în cadrul cursului intitulat "Studii Chicano".

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Neveste disperate/ Desperate Housewives". Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când a jucat în comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body", şi 2012, când a apărut în "For Greater Glory: The True Story of Cristiada". De asemenea, actriţa a dat voce unui personaj din animaţia "Arthur Christmas" (2011).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici