Everestul într-un pahar, cu Everest Whiskey Glass VIDEO

  • Everest Whiskey Glass este un pahar de lux creat de Liiton şi Nina Bruun
  • În interiorul paharului este o replică a Muntelui Everest la dimensiunea 1:230.000
  • Nu este doar pentru estetică, fiind creat să păstreze temperatura băuturii
521 afișări
Imaginea articolului Everestul într-un pahar, cu Everest Whiskey Glass VIDEO

Everestul într-un pahar, cu Everest Whiskey Glass VIDEO FOTO Pinterest

Nu e nevoie să mergi la Muntele Everest pentru că poate veni Muntele la tine. Într-un pahar de whiskey.

Colaborarea dintre compania Liiton şi designerul cu numeroase premii Nina Bruun a dus la crearea unui obiect de lux neaşteptat. Un pahar pentru whiskey cu adevărat special. Asta pentru că în interior conţine o replică exactă a Muntelui Everest. Replica este de 230 de mii de ori mai mică decât versiunea reală.
 
Vei ştii cât ai turnat imediat: până la bază de la poalele muntelui ai 45 de mililitri, iar dacă ajungi la vârf ai 135 de mililitri. Şi nu este doar pentru a avea eleganţă când consumi băutura, ci şi păstrarea temperaturii.
 
„ Everest îi cheamă pe cei care vor să aibă puterea naturii în mâinile lor”
               
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici