Ewan McGregor a devenit tată pentru a patra oară

Actorul scoţian Ewan McGregor şi soţia sa, Eve Mavrakis, au devenit pentru a patra oară părinţi, cuplul, care are două fiice biologice şi una adoptată, anunţând existenţa noului membru al familiei fără a spune dacă este vorba de un copil biologic sau înfiat.

201 afișări
Imaginea articolului Ewan McGregor a devenit tată pentru a patra oară

Ewan McGregor a devenit tată pentru a patra oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cuplul nu a dat publicităţii numele micuţei şi nu a oferit alte detalii despre bebeluş, care se pare că s-a născut în ianuarie, informează contactmusic.com.

McGregor şi soţia sa au două fiice biologice, Clara Mathilde, în vârstă de 15 ani, şi Esther Rose, în vârstă de 9 ani, dar şi o fetiţă adoptată în 2006 din Mongolia, Jamiyan, în vârstă de 9 ani.

Ewan McGregor, care a devenit celebru cu roluri precum cel din "Trainspotting - Din viaţă scapă cine poate", a mai jucat în thrillerul erotic "Deception", dar şi în "Omul care se holba la capre", alături de George Clooney.

A fost nominalizat la premiile Globul de Aur pentru rolul din "Moulin Rouge", pentru care a primit un premiu al Academiei de film europene (EFA). Un alt premiu EFA i-a fost acordat pentru rolul din filmul "Marioneta/ Ghost Writer", de Roman Polanski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici