Expoziţie de dinozauri la Buzău: 16 machete de diverse mărimi şi filmuleţe tematice - FOTO

O expoziţie de dinozauri s-a deschis, vineri, la Buzău, în cadrul evenimentului, organizat în colaborare cu National Geographic, fiind expuse 16 machete cu dinozauri de diverse mărimi şi putând fi vizionate filmuleţe tematice, iar accesul publicului este gratuit.

409 afișări
Imaginea articolului Expoziţie de dinozauri la Buzău: 16 machete de diverse mărimi şi filmuleţe tematice - FOTO

Expoziţie de dinozauri la Buzău: 16 machete de diverse mărimi şi filmuleţe tematice (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Expoziţia, organizată în colaborare cu National Geographic, se desfăşoară în perioada 1-17 august, într-un mall din municipiul Buzău, iar accesul publicului este gratuit.

Potrivit organizatorilor, expoziţia intitulată ”Am revenit! Mister. Aventură. Surpriză” se adresează ”celor mici dar şi celor mari, pasionaţi de cunoaştere şi aventură”.

Vizitatorii pot admira 16 machete cu dinozauri, de diverse dimensiuni, care ajung până la trei-patru metri lungime.

Conform organizatorilor, machetele respectă întru totul dimensiunile şi forma reptilelor care au trăit în urmă cu milioane de ani.

La deschiderea expoziţiei, care a avut loc vineri, au luat parte autorităţi buzoiene şi zeci de copii însoţiţi de părinţi şi bunici, care au admirat îndelung exponatele.

În cadrul expoziţiei sunt organizate şi activităţi pentru copii, respectiv ateliere de creaţie, ”face painting”, concursuri de desen, spectacole de muzică şi dans. De asemenea, există un spaţiu special amenajat unde vizitatorii se pot fotografia cu dinozaurii.

Totodată, cei prezenţi pot viziona filmuleţe tematice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici