Extravaganţă sub privirile tuturor: Lady Gaga s-a dezbrăcăt „până la piele” la ediţia de anul acesta a Met Gala | VIDEO

Cântăreaţa americană Lady Gaga a schimbat patru ţinute în 15 minute la ediţia de anul acesta a Met Gala de la New York, SUA, un eveniment exclusivist supranumit "Oscarurile Coastei de Est", potrivit Reuters.

4617 afișări
Imaginea articolului Extravaganţă sub privirile tuturor: Lady Gaga s-a dezbrăcăt „până la piele” la ediţia de anul acesta a Met Gala | VIDEO

Extravaganţă sub privirile tuturor: Lady Gaga s-a dezbrăcăt „până la piele” la ediţia de anul acesta a Met Gala | VIDEO

Loc tradiţional pentru gesturi extravagante, Met Gala s-a desfăşurat anul acesta sub semnul expoziţiei "Camp: Notes on Fashion" de la Institutul Costumului, din cadrul Metropolitan Museum of Art, o expresie care înglobează umorul şi îndrăzneala ce caracterizează o cultură structurată sub influenţa comunităţii homosexuale din secolele al XIX-lea şi al XX-lea.

Ediţia din 2019 a Metropolitan Gala a avut loc luni şi a fost prezidată de Lady Gaga, Serena Williams, Anna Wintour, Alessandro Michele, directorul de creaţie al casei Gucci, şi de cântăreţul britanic Harry Styles.

Sosită prima după Anna Wintour, Lady Gaga a realizat un număr muzical cu dansatori pe scările de la Metropolitan Museum, în timpul căruia a schimbat patru ţinute diferite, toate marca Brandon Maxwell. Astfel, iniţial a apărut într-o rochie roz uriaşă, cu trenă lungă, care apoi i-a făcut loc unei rochii de bal negre asimetrice, apoi unei rochii furou şi, la final, unor piese de lenjerie negre cu dantelă.

Ţinutele au fost suprapuse, fiecare schimbare fiind salutată cu urale de mulţimea adunată pentru a vedea parada vedetelor. Numărul artistic a durat în total 15 minute şi a fost unul inedit.

Ca de fiecare dată când a fost invitată la eveniment, cântăreaţa Katy Perry a uimit cu alegerea sa vestimentară, optând pentru o rochie Moschino în formă de candelabru, luminată cu becuri.

Şi cântăreaţa Janelle Monae a impresionat publicul, cu o rochie Christian Siriano cubistă, cu patru pălării suprapuse şi, pe un sân, un ochi cu genele fluturând.

Nici bărbaţii nu au dezamăgit. Acompaniat de Alessandro Michele, directorul de creaţie al casei Gucci, care i-a conceput ţinuta, cântăreţul Harry Styles a ales o combinaţie feminină, din tul negru şi cu un jabou. Alessandro Michele a ales o cămaşă bufantă roz.

Designerul a creat şi ţinuta actorului şi cântăreţului american Jared Leto, care a purtat o rochie roşie, accesorizată cu o copie a capului său.

Tendinţele de pe covorul roşu au inclus auriul, paietele, penele, culorile neon, mânecile supradimensionate, fustele şi trenele.

Organizată anual în prima zi de luni a lunii mai, de Institutul Costumului de la Muzeul Metropolitan din New York, extravaganta gală are încasări de peste 10 milioane de dolari, fonduri folosite ulterior de instituţia americană.

La eveniment, care are loc chiar în incinta muzeului, participă vedete de prim rang, modele, muzicieni, staruri ale cinematografiei.

Biletele pentru acest eveniment costă între 30.000 de dolari de persoană şi 275.000 de dolari pentru o masă, dar este nevoie de invitaţie pentru a participa la această gală.

Respectarea intimităţii oaspeţilor este garantată, iar mesajele pe reţelele de social media, după ce vedetele au trecut dincolo de covorul roşu, sunt interzise încă din 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici