Facebook elimină funcţia de chat de pe site-ul mobil

Facebook a început să elimine funcţia de chat de pe site-ul său mobil şi îi îndeamnă pe utilizatori să folosească aplicaţia Messenger.

13397 afișări
Imaginea articolului Facebook elimină funcţia de chat de pe site-ul mobil

Facebook elimină funcţia de chat de pe site-ul mobil (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Potrivit Go4it, mulţi utilizatori au început să primească mesaje atunci când apasă, pe site-ul mobil, butonul de chat din meniu: „Conversaţiile tale se mută în Facebook Messenger” sau „În curând vei putea să vezi mesajele tale doar în Messenger”.

Trecerea spre aplicaţie se va face treptat pentru toţi utilizatorii. Se pare că deocamdată mesajele sunt afişate doar pentru utilizatorii de Android, dar este probabil doar o chestiune de timp până când vor apărea şi pe iOS.

Facebook a eliminat funcţia de chat şi din aplicaţia sa mobilă. Aşa că era doar o chestiune de timp până când compania făcea acelaşi lucru şi în cazul site-ului mobil.

Schimbarea este criticată de mulţi utilizatori, care preferă să folosească versiunea mobilă a site-ului Facebook ca alternativă la aplicaţia dedicată, care consumă multă baterie şi nu se mişcă foarte bine pe smartphone-urile mai vechi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici