Facebook testează o funcţie prin care utilizatorii vor vedea ştiri în funcţie de interese

Facebook Inc testează o caracteristică a News Feed-ului, care oferă link-uri personalizate bazate pe temele de interes a utilizatorilor, scrie Reuters.

596 afișări
Imaginea articolului Facebook testează o funcţie prin care utilizatorii vor vedea ştiri în funcţie de interese

Facebook testează o funcţie prin care utilizatorii vor vedea ştiri în funcţie de interese

Funcţia face parte din strategia companiei de a mări timpul pe care oamenii îl alocă pentru a-l petrece pe reţeaua de socializare.

Numită "Temă recomandată", această caracteristică este testată pe News Feed. Fiecare articol selectat include câteva propoziţii despre subiect, un link către povestea de ştiri şi o fotografie, potrivit unui exemplu văzut joi de Reuters.

Facebook a confirmat că această facilitate a fost concepută pentru a ajuta oamenii să descopere poveşti care ar putea fi relevante pentru domeniul lor de interes.

Feed-urile de ştiri de pe Facebook includ articolele trimise de prieteni şi familie, precum şi anunţuri sau postări a paginilor pe care un utilizator le place. Numeroase companii media furnizează abonaţilor lor liste de povestiri care corespund intereselor individuale ale cititorilor, bazate pe folosirea unui site de ştiri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici