Familia Jolie-Pitt va participa la serbările stradale organizate în onoarea reginei Elizabeth a II-a

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt intenţionează să participe alături de cei şase copii ai lor la serbările stradale organizate în oraşul Richmond, din apropiere de Londra, cu ocazia jubileului de diamant al reginei Elizabeth a II-a.

317 afișări
Imaginea articolului Familia Jolie-Pitt va participa la serbările stradale organizate în onoarea reginei Elizabeth a II-a

Familia Jolie-Pitt va participa la serbările stradale organizate în onoarea reginei Elizabeth a II-a (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele două vedete de la Hollywood se află alături de copiii lor în Marea Britanie în această perioadă, unde Angelina Jolie se pregăteşte pentru rolul din următorul ei lungmetraj, intitulat "Maleficient", informează femalefirst.co.uk.

Potrivit unor surse citate de presa britanică, cuplul Jolie-Pitt a achiziţionat deja bilete - care costă 3 lire sterline fiecare - pentru a participa la o petrecere stradală ce va fi organizată în apropiere de reşedinţa lor din Richmond, un oraş aflat la mică distanţă de Londra, sâmbătă, 2 iunie, prin care britanicii celebrează cei 60 de ani de domnie ai reginei Elizabeth a II-a.

"Brad şi Angelina sunt la curent cu această sărbătoare. Le-au fost transmise multe informaţii despre acest eveniment, iar ei s-au arătat interesaţi", a declarat o sursă.

"Brad şi Angelina adoră Marea Britanie şi simt că au fost foarte bine primiţi în Richmond. Ei vor să adopte pe deplin spiritul de sărbătoare al britanicilor cu ocazia jubileului. Copiii lor sunt foarte încântaţi de acest lucru", a declarat o altă sursă.

Printre evenimentele ce vor avea loc în Richmond cu ocazia jubileului se numără un concurs de tras coarda la care participă echipe formate din tată şi fiu, un meci de crichet, concursuri de face painting, un meci de fotbal pentru copii şi un concurs de gătit prăjituri.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Seria de evenimente dedicate jubileului de diamant al Reginei Elizabeth a II-a a început oficial în luna februarie, prin comemorarea morţii regelui George al VI-lea. În martie, suverana a început un turneu prin Regatul Unit, în timp ce membrii familiei regale au vizitat statele din Commonwealth.

Jubileul de diamant al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii - împlinirea a 60 de ani de la urcarea pe tron - este sărbătorit, până în iunie, cu fastul propriu casei regale de Windsor, dar şi cu consideraţie în contextul acestei perioade de austeritate.

Principalele momente festive vor avea loc însă de pe 2 iunie, data încoronării reginei, timp de patru zile. În prima zi va avea loc derby-ul Epsom, singurul în care caii reginei nu au fost premiaţi până acum. Duminică, 3 iunie, va avea loc "big lunch" (marele prânz n.r.), când milioane de oameni vor fi în parcuri, pub-uri şi pe străzile regatului. În aceeaşi zi, circa 1.000 de ambarcaţiuni vor oferi pe Tamisa un spectacol grandios, ce nu a mai avut loc de pe vremea regelui Charles al II-lea, din secolul al XVII-lea.

În ziua următoare, 2012 felinare vor fi aprinse succesiv, de la Tonga, din Pacific, până la Londra. Pe acesta din urmă îl va aprinde chiar regina, pe bulevardul Mall ce va fi decorat cu steagurile Regatului Unit. În seara acestei zile, va avea loc şi un concert extraordinar în faţa palatului Buckingham, la care vor participa nume sonore din industria muzicală, precum Paul McCartney, Tom Jones, JLS, Robbie Williams, Kylie Minogue, Annie Lennox, Alfie Boe, Jessie J, Shirley Bassey, Cliff Richard şi Ed Sheeran.

Pe 5 iunie, în ultima zi de sărbătoare, va avea loc o slujbă la catedrala Saint-Paul, după care regina se va plimba cu caleaşca pe străzile Londrei şi îşi va face apoi apariţia la balconul palatului Buckingham.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici