Familia lui Petr Kellner păstrează tăcerea după moartea acestuia, într-un accident aviatic. Viaţa privată a miliardarului ceh, învăluită de mister

  • Potrivit New York Times, Petr Kellner este una din cele 5 victime ale unui acccident de elicopter produs în Alaska.
  • Despre familia miliardarului nu se cunosc multe, acesta preferând să-şi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor.
  • Petr Kellner era cel mai bogat om din Cehia, cu valoare netă a averii estimată la 17,5 miliarde de dolari.
4102 afișări
Imaginea articolului Familia lui Petr Kellner păstrează tăcerea după moartea acestuia, într-un accident aviatic. Viaţa privată a miliardarului ceh, învăluită de mister

FOTO: Petr Kellner. Sursa: Profimedia

Petr Kellner s-a născut pe 20 mai 1964 în Ceska Lipa, Cehoslovacia. S-ar putea crede că „cel mai bogat om din Cehia” provine dintr-o familie înstărită, însă adevărul este că informaţiile despre viaţa sa personală sunt extrem de puţine.
 
Copilăria miliardarului este învăluită în mister, cu date aproape inexistente despre părinţii săi. Iar „negura” biografică se menţine până târziu în viaţa lui Kellner. Se ştie, totuşi, că a urmat cursurile Universităţii de Economie din Praga, unde a absolvit în 1986.
 
Petr Kellner s-a căsătorit de două ori, întâi cu Iva Kellnerova, de care a divorţat ulterior, iar apoi cu Renata Kellnerova. Potrivit celebfamily.com, cuplul locuia în Vrane nad Vltavou, alături de cei patru copii.
 
Fiica cea mare, Anna Kellnerova, s-a născut pe 26 noiembrie 1996 şi este călăreţ acrobat, cu multiple victorii la competiţiile unde a reprezentat şi Republica Cehă. 

Kellner are o valoare netă a averii estimată la 17,5 miliarde de dolari.  El se afla la bordul elicopterului Airbus AS350 B3 când s-a prăbuşit lângă gheţarul Knik, conform New York Times

FOTO: Anna Kellnerova, fiica lui Petr Kellner (Sursa: Profimedia)

Petr Kellner, proprietarul PRO TV, a murit într-un accident aviatic

Petr Kellner a murit într-un accident aviatic. Evenimentul tragic a avut loc în weekend. Momentan, autorităţile investighează modul în care s-a produs prăbuşirea elicopterului. 

Cum şi-a făcut averea Petr Kellner? Povestea de viaţă a miliardarului ceh

Miliardarul Petr Kellner a început să îşi construiască averea la începutul anilor ’90, prin comerţ cu produse de birotică şi papetărie. Mai târziu, a lansat un fond de investiţii prin care a cumpărat cel mai mare asigurător din Cehia în timpul privatizărilor. Citeşte în continuare...

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici