Familii de la Hollywood: Vedete care au ajuns mai cunoscute decât părinţii lor - FOTO

Multe dintre vedetele de la Hollywood provin din familii cu renume în industria cinematografiei sau a divertismentului, dar unele dintre ele au reuşit să depăşească faima părinţilor, eclipsându-i în domeniu.

2281 afișări
Imaginea articolului Familii de la Hollywood: Vedete care au ajuns mai cunoscute decât părinţii lor - FOTO

Familii de la Hollywood: Vedete care au ajuns mai cunoscute decât părinţii lor - FOTO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

  • Sandra Bullock

Puţini oameni ştiu că simpatica actriţă este pe jumătate de origine germană, limbă pe care o vorbeşte fluent, informează Huffington Post. Mama ei a fost Helga Meyer, care s-a consacrat în ţara natală ca solistă de operă şi a avut turnee în Europa.

  • Blake Lively

Interpreta Serenei din serialul "Gossip Girl" provine dintr-o familie obişnuită cu industria divertismentului. Tatăl este actor, iar sora ei, Robyn, a fost personajul principal din filmul cult al anilor '80 "Teen Wtch".

  • Keira Knightley

Părinţii britanicei sunt regizoarea de teatru Sharman Macdonald, laureată a multor premii în industrie, şi actorul Will Knightley. 

  • Jennifer Aniston

Este uşor de presupus că paşii actriţei în televiziune au fost predestinaţi, din moment ce tatăl ei, John Aniston, este actor în cunoscutul serial american "Zile din viaţa noastră/ Days of our Lives", al postului NBC.

  • Daniel Radcliffe

Pentru audiţia la rolul din "David Copperfield", care a dus la audiţia pentru primul film "Harry Potter", Radcliffe a fost îndemnat să participe de mama lui, agent de casting.

  • Maggie şi Jake Gyllenhaal

Cei doi fraţi nu sunt singurii de la Hollywood cu numele Gyllenhaal: tatăl lor, Stephen, este regizor, iar mama lor, Naomi Foner, este scenarist.

  • Lena Dunham

Tânăra producătoare a serialului HBO "Girls", mediatizat de la debut în legătură cu un presupus nepotism privind distribuţia celor patru personaje principale, este fiica fotografei şi artistei Laurie Simmons.

  • Zooey Deschanel

Actriţa, în prezent protagonista serialului "New Girl", este fiica unui regizor de film şi a actriţei Mary Jo Deschanel. Sora ei, Emily, este şi ea actriţă în serialul de televiziune "Bones".

  • Kristen Stewart

Starul din "Twilight" a pătruns devreme în lumea showbizului mulţumită mamei sale, coordonator de scenariu, şi tatălui ei, John Stewart, producător de televiziune.

  • Gwyneth Paltrow

Părinţii vedetei sunt actriţa Blythe Danner şi producătorul şi regizorul Bruce Paltrow. Fratele ei mai mic, Jake, este regizor de film.

  • Anne Hathaway

Rolul lui Fantine din musicalul "Mizerabilii", pentru care Anne a câştigat un Glob de Aur şi un Oscar în 2013, a fost inspirat de mama ei, Kate. "Vreau să îi mulţumesc mamei mele, pe care am văzut-o interpretând acest rol când aveam opt ani", a spus actriţa la gala Globurilor de Aur din acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici