Fanii, îngrijoraţi când au văzut-o la TV după operaţia estetică. Detaliul care i-a făcut să înroşească reţelele de socializare

Fanii show-ului american ”Married At First Sight” au înroşit Twitter-ul după ce una dintre vedetele programului a apărut cu un look nou.

1453 afișări
Imaginea articolului Fanii, îngrijoraţi când au văzut-o la TV după operaţia estetică. Detaliul care i-a făcut să înroşească reţelele de socializare

Hayley Vernon a fost cea care a aprins imaginaţia fanilor. Tânără şi-a făcut o operaţie de mărire a sânilor, iar telespectatorii au fost atenţi la fiecare detaliu.

După o analiză atentă, fanii au început să îşi exprime îngrijorarea pe Twitter: ”Hayley nu are sfârcuri? Cum de nu se văd prin rochia aia?”, ”Unde sunt sfârcurile lui Hayley?” sau ”Au uitat să-i reataşeze sfărcurile după ce i-au pus silicoane”, au fost doar câteva dintre reacţiile savuroase ale fanilor.

Hayley Vernon a explicat în cadrul unui alt show TV că nu şi-a permis să facă intervenţia chirurgicală în Australia, aşa că a mers în Thailanda. Operaţia a costat-o 4.000 de dolari.


sursa foto: DailyMail

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici