Farsă despre Cupa Mondială: Un olandez ar fi câştigat 1,3 milioane de euro pariind pe scorul corect la meciul Brazilia - Germania

O farsă despre un olandez în vârstă de 45 de ani care a câştigat aproximativ 1,3 milioane de euro pe scorul corect la meciul Brazilia - Germania, 1-7, din semifinalele Cupei Mondiale, a apărut, miercuri, site-ul nordpresse.be, citând cotidianul Algemeen Dagblad. Site-ul publicaţiei franceze L'Express a scris însă, miercuri, că nu există niciun câştigător la pariuri cu scorul corect 1-7 pentru semifinala Brazilia - Germania de la Cupa Mondială.

1996 afișări
Imaginea articolului Farsă despre Cupa Mondială: Un olandez ar fi câştigat 1,3 milioane de euro pariind pe scorul corect la meciul Brazilia - Germania

Farsă despre Cupa Mondială (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Publicaţia franceză dezvăluie că site-ul belgian este unul specializat în parodii şi a dat câteva exemple de materiale publicate în ultima perioadă: "Neymar revine în scaun cu rotile pentru a-şi ajuta echipa", "Statuia lui Iisus înlocuită cu Angela Merkel la Rio?" şi "Justin Bieber a fost resuscitat!".

De asemenea, lexpress.fr scrie că site-ul nordpress.be indică faptul că Algemeen Dagblad, cotidian olandez, a publicat un interviu cu câştigătorul pariului, dar acest articol nu se regăseşte pe site-ul publicaţiei din Olanda.

Mai mult, fotografia din nordpress.be care îl arată pe câştigător este a unui om arestat în luna iunie.

L'Express a scris că un francez a pariat că scorul final al partidei Brazilia - Germania va fi 1-7, dar a făcut acest lucru atunci când nemţii deschiseseră deja scorul. El a mizat 50 de cenţi şi a avut un câştig de 125 de euro.

Alte două persoane au pariat că Germania va câştiga cu scorul de 7-0 şi ar fi putut obţine 4.000 (cu 20 de euro pariaţi), respectiv 2.250 de euro (cu trei euro pariaţi), dacă brazilianul Oscar nu înscria în minutul 90+1.

Site-ul olandez nordpresse.be a scris, miercuri, citând cotidianul Algemeen Dagblad, că un olandez în vârstă de 45 de ani a câştigat aproximativ 1,3 milioane de euro pariind pe scorul corect la meciul Brazilia - Germania, 1-7, din semifinalele Cupei Mondiale. Pariorul ar fi mizat 600 de euro la o cotă de 2.100.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat în finala Cupei Mondiale, după ce a învins, marţi, la Belo Horizonte, cu scorul de 7-1 (5-0), selecţionata Braziliei, în semifinalele competiţiei.

Golurile Germaniei au fost marcate de Muller '11, Klose '23, Kroos '24, '26, Khedira '29 şi Schurrle '69 şi '79.

Pentru Brazilia a înscris Oscar '90+1.

Germania joacă duminică pentru un al patrulea titlu mondial, după cele din 1954, 1974 şi 1990.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici