Fatboy Slim, în concert, pe 1 octombrie, într-un club din Capitală

Celebrul DJ Fatboy Slim concertează la Bucureşti, pe 1 octombrie, în Studio Martin, se arată pe site-ul clubului.

87 afișări
Imaginea articolului Fatboy Slim, în concert, pe 1 octombrie, într-un club din Capitală

Fatboy Slim, în concert, pe 1 octombrie, într-un club din Capitală (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Fatboy Slim a mixat pentru prima dată în România în cadrul unui eveniment The Mission, care a avut loc în vara lui 2006. De asemenea, DJ-ul a fost prezent la The Mission Dance Weekend Edition 01, în august 2008, şi la The Mission Dance Weekend, pe 7 august 2010.

Quentin Leo Cook, numele real al lui Fatboy Slim, s-a născut în 1963. Primul material discografic sub pseudonimul Fatboy Slim a apărut în 1997, iar anul următor, remixul său la piesa "Brimful of Asha", a trupei Cornershop, a petrecut mai multe săptămâni pe locul întâi în topurile britanice. Cel de-al doilea album al său, "You've Come a Long Way, Baby", a urmat mai târziu, în acelaşi an.

Artistul a primit discul de platină în SUA şi a lansat două hituri internaţionale - "The Rockafeller Skank" şi "Praise You". De asemenea, Cook a înregistrat mai multe albume de mixuri. În anul 2003, muzicianul şi soţia sa - cunoscuta prezentatoare TV britanică Zöe Ball - s-au despărţit pentru o scurtă perioadă, iar următorul album al artistului, "Palookaville", s-a dovedit a fi cel mai "relaxat" şi "mai sentimental" material al său de până acum.

Un album best of - "The Greatest Hits: Why Try Harder" a apărut în 2006. În muzica sa, artistul amestecă ritmuri house, acid, funk, hip-hop, electro şi techno.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici