FBI investighează una dintre afacerile în care este implicată Ivanka Trump. Business-ul deschis după ce tatăl său, Donald Trump, a devenit preşedinte

FBI cercetează finanţarea privind Trump International Hotel şi Trump Tower din Vancouver, în care este implicată Ivanka Trump, fiica preşedintelui american. Informaţia a fost confirmată pentru CNN de un oficial american şi un fost oficial.

1554 afișări
Imaginea articolului FBI investighează una dintre afacerile în care este implicată Ivanka Trump. Business-ul deschis după ce tatăl său, Donald Trump, a devenit preşedinte

FBI investighează una dintre afacerile în care este implicată Ivanka Trump. Aceasta a fost deschisă după ce Donald Trump a devenit preşedinte

Conform presei străine, FBI investighează atât afacerile în care este implicată Ivanka Trump, cât şi pe cele ale soţului ei, Jared Kushner. Scopul anchetei este de a determina dacă aceştia sunt vulnerabili în faţa presiunilor agenţilor străini, cum ar fi China. Deşi Organizaţia Trump nu este proprietarul clădirii zgârie-nori, aceasta primeşte taxe pentru licenţă şi marketing de la dezvoltatorul Joo Kim Tiah.

Potrivit presei străine, Ivanka îşi propune să obţină acreditare de securitate completă în contextul funcţiei pe care o deţine de consilier al lui Donald Trump. Astfel, investigaţia apare într-un moment nepotrivit pentru fiica liderului american.

Deşi momentan nu este cunoscut motivul pentru care FBI cercetează afacerea, presa străină susţine că aceasta este investigată pentru că ar fi una dintre puţinele afaceri ale lui Trump deschise după ce a devenit preşedinte.

Potrivit purtătorului de cuvânt al consiliului etic condus de Ivanka Trump, Petre Mirijania, această investigaţie nu este un obstacol pentru obţinerea acreditării de securitate. ,,Nimic din politicile Casei Albe nu au schimbat abilitatea pe care o are Ivanka Trump de a face acelaşi timp de muncă pe care l-a făcut de când s-a alăturat administraţiei”, a spus acesta.

Potrivit ultimei declaraţii de avere a preşedintelui american, Organizaţia Trump a obţinut un profit de cinci milioane de dolari din drepturile de autor deţinute asupra complexului din Vancouver.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici