Mesaje de 1 Martie 2021: Cele mai frumoase felicitări şi mesaje de Mărţişor pentru cei dragi, în prima zi de primăvară

  • De 1 Martie, România salută venirea primăverii cu un Mărţişor şi cu speranţa ca vestitorii acestui anotimp să aducă un suflu de prospeţime mult-aşteptat pe timp de pandemie.
  • Pe lângă vestitorii primăverii, oamenii nu uită să le transmită celor dragi şi o vorbă bună, un mesaj de 1 Martie sau o urare de Mărţişor.
  • Iată câteva dintre cele mai frumoase mesaje şi urări de 1 Martie pe care le poţi trimite persoanelor importante din viaţa ta, cu ocazia venirii primăverii.
25644 afișări
Imaginea articolului Mesaje de 1 Martie 2021: Cele mai frumoase felicitări şi mesaje de Mărţişor pentru cei dragi, în prima zi de primăvară

Mesaje de 1 Martie 2021: Cele mai frumoase felicitări şi mesaje de Mărţişor

Mărţişor de 1 martie - Simbol al renaşterii naturii, în prima zi de primăvară

Începuturile sunt deseori celebrate cu bucurie de români şi nu numai, printre sărbătorile cele mai dragi care s-au conservat de-a lungul timpului fiind şi Mărţişorul, nume alternativ pentru ziua de 1 Martie.

În general, fetele şi femeile sunt cele care primesc mărţişoare, pe care le poartă în piept pe durata lunii martie în întâmpinarea primăverii. În Moldova însă, lucrurile stau tocmai invers: obiceiul este ca fetele să dăruiască mărţişoare băieţilor.

Alături de micul simbol, petrecut cu şnur din aţă roşie şi albă, se oferă adesea şi flori timpurii de primăvară, cea mai reprezentativă fiind ghiocelul. CITEŞTE AICI: 1 martie. Tradiţii şi obiceiuri de sărbătoarea mărţişorului

Iată şi câteva dintre cele mai frumoase urări şi mesaje pe care le puteţi trimite celor dragi în prima zi de primăvară:

Mesaje de 1 martie 2021. Cele mai frumoase mesaje şi urări de Mărţişor

  • De 1 Martie, primeşte primăvara în viaţă şi în suflet…Deschide-ţi aripile şi încearcă să zbori… Închide ochii şi încearcă să visezi… nu-i aşa că e minunat?
  • Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile. Un 1 Martie aşa cum îţi doreşti!
  • Primăvara să-ţi aducă un mărţişor norocos, raze de iubire şi calde adieri de fericire!
  • Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul sîu un anotimp. Încearcă să păstrezi primavara. La multi ani de 1 Martie!
  • Într-o zi cu soare în care miroase a sărbatoare, îţi dau şi eu mesaje primăvăratice cu arome de mărţişoare şi îţi urez: “O primăvară ca-n poveşti!”
  • Firul roşu şi cel alb împletit cu gingăşie vrea să lege şi mai mult a noastră prietenie!
  • Îţi doresc un 1 Martie fericit şi o primăvară care să îţi înflorească întregul an!
  • Puritatea şi candoarea acestei primăveri să-ţi inspire simfonia bucuriei şi fericirii! 
  • Parfumul florilor de primavara, roua dimineţilor calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea să-şi găsească locul în sufletul tău. La mulţi ani de 1 Martie şi o primăvară fericită!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici