Femeia care a declanşat scandalul sexual cu Bill Clinton, schimbată complet. Cum arată acum Monica Lewinsky - FOTO

Femeia care a generat unul dintre cele mai mari scandaluri sexuale din istoria Casei Albe, Monica Lewinsky, arată complet schimbată faţă de perioada în care a avut o aventură cu fostul preşedinte al Statelor Unite, Bill Clinton.

54660 afișări
Imaginea articolului Femeia care a declanşat scandalul sexual cu Bill Clinton, schimbată complet. Cum arată acum Monica Lewinsky - FOTO

Monica Lewinsky (Imagine: Wikipedia)

În vârstă de 39 de ani acum, Monica Lewinsky a fost surprinsă în New York, mergând pe stradă. Fosta asistentă de la Casa Albă a purtat o şapcă, ochelari de soare şi o geacă potrivită pentru vremea de afară, fiind fotografiată în timp ce ploua destul de puternic în New York, relatează dailymail.co.uk.

Monica Lewinsky se luptă cu kilogramele în plus acumulate de când era asistenta atrăgătoare de la Casa Albă, cu care a avut o relaţie fostul preşedinte american Bill Clinton.

Deşi a devenit celebră de la acel scandal, Monica Lewinsky nu a avut noroc de la acel episod: nu s-a căsătorit, nu are copii şi în prezent nu este implicată în nicio relaţie. Nici cariera ei nu a evoluat în bine de atunci.

VEZI AICI IMAGINILE CU MONICA LEWINSKY

Cu toate acestea, situaţia sa financiară se pregăteşte să fie foarte bună, Monica Lewinsky primind o ofertă de 12 milioane de dolari pentru a scrie o carte despre aventura sa cu Bill Clinton. În respectivul volum vor apărea scrisori de dragoste pe care Monica i le-a trimis fostului preşedinte şi vor fi incluse şi dovezi că Bill Clinton i-a propus să facă sex în trei.

În carte ar putea apărea şi detalii despre viaţa intimă a lui Clinton cu soţia sa, Hillary, modul în care glumea acesta fiindcă nu avea parte de sex acasă, şi apetitul fostului preşedinte american pentru jucării sexuale şi orgii.

Aventura lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky a început când fosta asistentă de la Casa Albă avea 22 de ani şi a fost făcută publică în anul 1998.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici