Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, a dansat cu sânii la vedere

Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, pe care telespectatorii MTV o pot vedea la "MTV Idol" pe 6 ianuarie, a avut, în timpul filmărilor la musicalul "Nine", probleme cu corsetul, sânii artistei ieşind la iveală de câte ori aceasta dansa mai zbuciumat.

278 afișări
Imaginea articolului Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, a dansat cu sânii la vedere

Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, a dansat cu sânii la vedere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Focoasa Fergie a avut parte numai de peripeţii la filmările musicalului "Nine". Membrii echipei de filmare au avut ocazia să o vadă pe cântăreaţă în toată splendoarea sa. Întrucât corsetul pe care aceasta îl purta nu avea bretele, sânii artistei ieşeau la iveală ori de câte ori Fergie dansa mai zbuciumat. Designerul de costume a trebuit să îi creeze artistei un nou corset, care să o ferească de astfel de probleme.

Filmul "Nine" este nominalizat la ediţia din 2010 a premiilor Globul de Aur, la categoria "cel mai bun musical".

Pentru a-şi pregăti cât mai bine rolul, Fergie a mărturisit că a vizionat toate filmele inspirate din "Opt şi jumătate", regizat de Federico Fellini, însă, în ciuda acestei pregătiri, nimic nu a putut să o protejeze faţă de tracul puternic pe care l-a resimţit atunci când s-a aflat pe acelaşi platou de filmare cu staruri de prim calibru distribuite în acest proiect, precum Daniel Day-Lewis, Nicole Kidman, Kate Hudson, Penelope Cruz, Judi Dench şi Sophia Loren.

"Nine" este un remake al filmului realizat de Federico Fellini "Opt şi jumătate" (1963), regizat de Rob Marshall, după un musical cu acelaşi titlu pus în scenă pe Broadway. Filmul prezintă povestea regizorului italian Guido Contini, pe măsură ce acesta încearcă să îşi regăsească armonia în viaţa profesională şi personală, marcată de relaţiile dramatice pe care le are cu soţia, amanta, muza, agentul şi mama sa.

Filmul a fost lansat oficial pe 25 decembrie, în Statele Unite ale Americii.

Celebra trupa Black Eyed Peas va fi prezentă miercuri, 6 ianuarie, la "MTV Idol", de la ora 19.00, când telespectatorii vor putea afla detalii despre debutul şi felul în care s-a impus trupa în industria muzicală. Tot aici telespectatorii MTV pot descoperi detaliile picante din viaţa personală a artiştilor, dar şi care au fost cele mai grele confruntări cărora au trebuit să le facă faţă pentru a ajunge pe culmile succesului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici